náhledy
Podnik Zlatá Praha, kde kuchaři připravili pěnu z Bailey’s s rakytníkovým želé, arašídy i čokoládovým ganache, získal v anketě 2. místo.
Autor: Matěj Smlsal
Brněnský podnik Pavillon připravil mimo jiné odpalované těsto s pecorinem a římským salátem.
Autor: Matěj Smlsal
Salátek, který připravili kuchaři z Midtown Grill, tvoří dýně, ředkvičky, petržel, fenykl a další ingredience.
Autor: Matěj Smlsal
Obrácená sněhová pusinka s pěnou z lesních plodů, lesními plody či kaviárem. Tu připravil tým šéfkuchaře Pavla Sapíka z Terasy U Zlaté studně.
Autor: Matěj Smlsal
Grand Cru připravil tři studené chody, mimo jiné šunku v petrželi.
Autor: Matěj Smlsal
Pavel Maurer je zakladatelem a vydavatelem nezávislého průvodce po restauracích. Anketa Maurerův výběr Grand Restaurant se konala už potřiadvacáté.
Autor: iDNES.cz
Vyhlášení nejlepších restaurací se konalo v prostorách showroomu Mercedes Forum Praha na pražském Chodově. Dříve se ocenění předávala na Pražském hradě.
Autor: iDNES.cz