Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Nejmrzutější kočka je miláčkem Ameriky, očekává pozvání do Hollywoodu

aktualizováno 
Je to návod, jak se v Americe stát celebritou. Vystavit na sociálních sítích fotky a videa. Pokud zaujmou, je z mazlíčka rázem hvězda.

Totéž udělal s kočkou bratr její majitelky Bryan. Fascinovalo ho, jak se kočka pořád tváří naštvaně, prý je mu dokonce podobná. Jmenuje se sice Tardar Sauce, ale po zveřejnění fotografií jí nikdo neřekne jinak než Grumpy Cat, tedy něco jako Bručoun či Mrzout.

Jedenáctiměsíční krátkosrstý kříženec však ve skutečnosti není mrzoutské povahy, kočka si ráda hraje a dovádí. Ke své vizáži přišla kvůli tomu, že má zřejmě spodní předkus.

Její původní jméno vymyslela dcera majitelky, protože jí připadalo, že má srst barevnou jako tatarská omáčka, kterou majitelka prodává. Dnes už jí tak ale nikdo neřekne.

Pod svým pseudonymem se stala hvězdou internetu, její profil na YouTube zhlédlo už přes 15 milionů lidí a má 90 tisíc odběrů. Fenoménu si všimla i média, kočka už předla v pořadu Today, chystá se do pořadu Dobré ráno Ameriko.

Výrobce kočičího žrádla Friskies ji hodlá obsadit do reklamy, na svém webu prodává trička a další reklamní předměty. Čeho ještě může dosáhnout? Zatím ještě nedostala pozvání do Hollywoodu.

Autoři: ,




Nejčtenější

Soutěžní příspěvek do fotosoutěže pořádané Zoo Praha
Fotosoutěž Zoo Praha se blíží do finále. Klikněte pro nejlepší fotky

Zoo Praha vyzvala všechny fotografy, aby posílali své nejlepší výtvory do fotografické soutěže. Nejlepší z nich použije na billboardy a citylighty. Naše...  celý článek

Když se rybář podíval do tlamy svého uloveného lingcoda, načel tam neporušenou...
Dva v jednom. Rybář chytil rybu, která ještě nestačila sníst chobotnici

Čtyřiadvacetiletému Mattu Mertzovi se u pobřeží Santa Cruz v Kalifornii povedl nezvyklý úlovek. Když vylovil vzácného lingcoda a otevřel jeho tlamu, zjistil,...  celý článek

Pohlreich vysvětluje, že základy kuchařského umění se nedají přeskočit, a učí...
I čerstvou rybu lze v kuchyni zabít, předvedl šéfovi amatér z Vodňan

Opravdu čerstvou a dobře udělanou sladkovodní rybu si v Česku jen tak někde nedáte. Když si tedy Zdeňka Pohlreicha s pořadem Ano, šéfe! pozval majitel rybí...  celý článek

V Praze se chystá nejpálivější zmrzlina.
Nejpálivější zmrzlina na světě? Taková se bude prodávat v říjnu v Praze

S výraznou chilli chutí se rozhodl experimentovat Jan Hochsteiger, alias pan Zmrzlinka ze zmrzlinárny Crème de la Crème. Tvrdí, že by to měla být...  celý článek

Bedla vysoká má štíhlou tygrovanou nohu s pohyblivým prstenem a velký šupinatý...
Bedly rostou jako o život. Na řízky jsou skvělé, ale umí i otrávit

Houbařská sezona vrcholí a s ní i růst oblíbených bedel. Pro laiky často prezentují houby, které si nelze splést, jenže opak je pravdou. Některé druhy jsou...  celý článek

Další z rubriky

Šikoku inu (shikoku inu) je od roku 1937 japonským národním pokladem.
Z japonských psích lovců prasat milovaní společníci i národní poklad

Japonci jsou přesvědčeni, že jimi vyšlechtěná psí plemena jsou naprosto výjimečná, což lze samozřejmě tvrdit například i u národních plemen českých. Nicméně...  celý článek

Na akupunkturu chodí v Číně i psi.
VIDEO: Bolavé psí klouby v Číně léčí akupunkturou. Ale jde to i u nás

Mít doma psa jako domácího mazlíčka není v Číně úplně běžné, nicméně veterinární kliniky jsou na ně dobře připraveny. A protože je Čína kolébkou akupunktury,...  celý článek

V Lublani je městské včelaření stále populárnější.
V Lublani objevili městské včelaření, med rozdávají delegacím

V kongresovém centru v Lublani si můžete po návštěvě odnést atypický dárek: sklenici medu od kongresových včel. Chovají je na střeše a stará se o ně místní šéf...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.