náhledy
Nepečený dort se smetanovou náplní ochucenou zralým mangem
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Naporcování manga není úplně jednoduché, ale stačí se inspirovat, jak to dělají v Asii.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Ingredience na nepečený mangový dort
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Jemně rozdrcené sušenky promíchejte s nastrouhanými mandlemi, přidejte tekuté máslo a vše dobře propracujte.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Drobivou hmotu natlačte nejlépe jednoručním válečkem na dno formy vyložené pečicím papírem a uložte korpus v chladu.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Tvaroh vymíchejte s jogurtem a zakysanou smetanou. Ze smetany s moučkovým i vanilkovým cukrem zvlášť vyšlehejte pěnu.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Trochu šlehačky (2 lžíce) vmíchejte do rozehřáté želatiny nabobtnalé v troše vody a vše zašlehejte do tvarohového základu
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Nakonec do pěny vmíchejte na kostičky pokrájenou dužninu z manga, nalijte ji na korpus v dortové formě a dejte do chladna ztuhnout.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Jakmile základ ve formě ztuhne, promíchejte v rendlíku škrob s džusem, pak pudink za stálého míchání na plotně svařte a provařte.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Vyčeřený a lehce zchladlý pudink po odstavení nalijte na povrch moučníku a nechte ztuhnout.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Nepečený dort se smetanovou náplní ochucenou zralým mangem
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Korpus máte připravený za chviličku, je z nepečených sušenek.
Autor: www.e-knihovnicka.cz