Diskuze

Pěstoval obří kapustu, kuchař ji týden před výstavou nakrájel hostům

Angličan Dale Toten je vášnivý zahradník a na zahradě téměř rok kultivoval obří hlávku kapusty, se kterou chtěl soutěžit na zahradnické výstavě. Týden před výstavou však zjistil, že kuchař z jeho hotelové restaurace kapustu „sklidil“ a naservíroval hostům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pro dementy jeste jednou.

Giganticka zelenina je na vystavy, ne do kuchyne. V clanku je to jasne napsano.

4 0
možnosti
Foto

M98i32r33a 33L18o17v84e

17. 10. 2016 12:51

Kapusta? Na fotu vidim zeli a ne kapustu.

0 0
možnosti
Foto

To by neschroustali ani králícíííí....;-D

0 0
možnosti
RP

Otázka je, čím vším to musel hnojit, aby to vyrostlo tak velké. nebo to sadil někdy už o vánocích a pěstoval pod fólií.

že to bylo hořké, to u vekých přestárlých kapust a hlavně pokud tam pokrájel i košťál a velké staré vnější listy, bývá.

2 0
možnosti

Hnojil to močí cyklistů z Tour de France :-)

16 0
možnosti
Foto

J75i48ř58í 74Š41a89f51e54r

10. 10. 2016 9:14

Tak toho kuchaře, který tohle provedl bych na místě vyrazil. Ne za to, že danou zeleninu uřízl, ale za to, že z ní chtěl vařit. Kuchař, který by chtěl vařit z takového obrovského h....a prostě nemá v kuchyni co dělat.

17 1
možnosti
KN

no mě by spíš zajímalo, co s ní všechno prováděli, když byla hořká a stejně ji nakonec upravili...

2 0
možnosti
JN

Ta jeho zelenina asi nebude moc bio, když je tak velká.

2 0
možnosti
JH

Uříznutá zelenina logicky nebude bio-, ale nekro-.

0 0
možnosti
PJ

Dopadlo to dobře.

Druhý den na jídelníčku nebyla specialita "mladý kuchař na dušení kapustě".

9 0
možnosti
FN

F89r82a49n74k 65N33o73v52a31k

10. 10. 2016 9:19

Uduseny kuchar na rok stare kapuste :P

16 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...