Diskuze

Pěstoval obří kapustu, kuchař ji týden před výstavou nakrájel hostům

Angličan Dale Toten je vášnivý zahradník a na zahradě téměř rok kultivoval obří hlávku kapusty, se kterou chtěl soutěžit na zahradnické výstavě. Týden před výstavou však zjistil, že kuchař z jeho hotelové restaurace kapustu „sklidil“ a naservíroval hostům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro dementy jeste jednou.

Giganticka zelenina je na vystavy, ne do kuchyne. V clanku je to jasne napsano.

4 0
možnosti
Foto

M29i96r22a 63L55o79v13e

17. 10. 2016 12:51

Kapusta? Na fotu vidim zeli a ne kapustu.

0 0
možnosti
Foto

To by neschroustali ani králícíííí....;-D

0 0
možnosti

Otázka je, čím vším to musel hnojit, aby to vyrostlo tak velké. nebo to sadil někdy už o vánocích a pěstoval pod fólií.

že to bylo hořké, to u vekých přestárlých kapust a hlavně pokud tam pokrájel i košťál a velké staré vnější listy, bývá.

2 0
možnosti

Hnojil to močí cyklistů z Tour de France :-)

16 0
možnosti
Foto

J46i27ř78í 68Š52a92f56e11r

10. 10. 2016 9:14

Tak toho kuchaře, který tohle provedl bych na místě vyrazil. Ne za to, že danou zeleninu uřízl, ale za to, že z ní chtěl vařit. Kuchař, který by chtěl vařit z takového obrovského h....a prostě nemá v kuchyni co dělat.

17 1
možnosti

no mě by spíš zajímalo, co s ní všechno prováděli, když byla hořká a stejně ji nakonec upravili...

2 0
možnosti

Ta jeho zelenina asi nebude moc bio, když je tak velká.

2 0
možnosti

Uříznutá zelenina logicky nebude bio-, ale nekro-.

0 0
možnosti

Dopadlo to dobře.

Druhý den na jídelníčku nebyla specialita "mladý kuchař na dušení kapustě".

9 0
možnosti

F41r33a30n21k 48N76o66v98a85k

10. 10. 2016 9:19

Uduseny kuchar na rok stare kapuste :P

16 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...