náhledy
Soustředění při aranžování jídla
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Třeboňský pstruh s jablky a koprem
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Porada
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Cibule, sádlo, bobkových list
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
V restauraci si sami pěstují klíčený hrášek.
Autor: Filip Šulc
Autor s Ondřejem Sahajdákem
Autor: Filip Šulc
Domácí máslo
Autor: Filip Šulc
Hovězí jazyk s hruškou a mákem na hořčici
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Každé jídlo je výsledkem týmové práce.
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Interiér restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise (2021)
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Celkem je v restauraci devět kuchařů.
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Bůček se zelím, růžičkovou kapustou a kmínem
Autor: Jan Zima, Ivana Havlíková a Marek Kučera, archiv restaurace
Oldřich Sahajdák ve své pražské restauraci La Degustation Boheme Bourgeoise.
Autor: ČTK