náhledy
Ovocné sushi je neobvyklou sladkou tečkou.
Autor: Marek Burza
Ovoce krájejte na drobnější kousky.
Autor: Marek Burza
Než se připraví rýže, začněte čistit ovoce.
Autor: Marek Burza
Ideální suroviny pro ovocné sushi: avokádo, banán, kiwi a jahody
Autor: Marek Burza
Sushi rýže je po uvaření a vychlazení tvárná jako plastelína.
Autor: Marek Burza
Fólii přehněte, abyste mohli dál s rýží pracovat.
Autor: Marek Burza
Místo válečku vám klidně poslouží i držák na fólii.
Autor: Marek Burza
Než začnete, posypejte rýži strouhankou.
Autor: Marek Burza
Na plát rýže do středu naskládejte drobně nakrájené ovoce.
Autor: Marek Burza
Ve fólii z rýže zavinete rolky sushi.
Autor: Marek Burza
Rolky můžete dotvarovat bambusovou podložkou.
Autor: Marek Burza