Diskuze

Vepřová žebra jsou hitem českých hospod. Udělejte si je doma za babku

Je to paradox. Vezmete to nejlevnější maso z pašíka, opečete a pak ho prodáte skoro tak draze jako steak z hovězího. Jenže tento koncept funguje jen tehdy, když si víte dobře rady s přípravou. Proto jsou restaurace, kam se na žebra chodí pomalu jako na sváteční jídlo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

my grilujeme hovězí žebra ,ale docela je zdražili šupáci

0 0
možnosti

Katastrofa. Nemám slov. :-P:-P:-P:-P:-P

0 0
možnosti
Foto

Čas je výhra. Sperribs potřebují sice několik hodin v marinádě, rozhodne však také několik hodin při teplotě pod 90°C , které ta žebírka změkčí.

1 1
možnosti

Nesouhlasim, pecu na standartnich 180-215°C a po nejakem case se rozpadaji od kosti.Hodne zalezi na marinade - pouzivam zasadne med + chilli papricku cerstvou + dobrej lezak + nereknu a chlapi v hospode se po nich muzou utlouct. Problem na malych mestech je, ze se standartne zebra prodavaji jako odpad - tzn. zkracene kosti a minimum masa = nepouzitelne...

0 1
možnosti

P73e17t89r 42K37l12e25i32n

8. 6. 2016 23:00

dal bych si. :)

2 0
možnosti

[>-] Hlavně to grilovací koření!

0 0
možnosti

Maximalne za hodinu az dve? Diky za radu jak dlouho to musi byt v troube8-o

0 2
možnosti

Jojo, za studentských let na Strahově na žebra jedině do Smíchovského radničního sklípku...... nálož super žeber tehdá za 115 vočí....

2 0
možnosti

J47a72n 40P71a93d25l33o

8. 6. 2016 20:23

už je to pár let zpátky, takže si nejsem jistej tím názvem, ale myslím, že jsme chodili do stejnýho podniku...a dávali k tomu ještě propečenou bagetku. Mňam :-)

0 0
možnosti

Aspon pro fotku mohli pouzit nejakou dobrou horcici a ne nejlevnejsi svinstvo v plastu..

2 5
možnosti

myslíte, že ve Vaši broušené dóze bude něco jiného?

19 2
možnosti

Já takhle připravuji žebra z čápa.R^

1 0
možnosti
Foto

I19v88a69n 41M63a11r39e96k

8. 6. 2016 15:25

Za "babku" ? ! To by napřed za tu "babku" musely být k mání ! Rv

0 2
možnosti

Vic osekana za 4kc/kg plnejsi za 19kc/kg. Ale jinak hodne me mrzi, ze jeden mistni velky reznik vsechny zebra udi (ceny 15,- 29,-a 45,-) :-( a uz se nemusi starat

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...