Diskuze
Vepřová žebra jsou hitem českých hospod. Udělejte si je doma za babku
Děkujeme za pochopení.
M45a36r77t46i17n 86V66o90j35á33č76e68k
my grilujeme hovězí žebra ,ale docela je zdražili šupáci
M62i24r33o45s91l38a58v 84S63t90e40i46n36e20r
Čas je výhra. Sperribs potřebují sice několik hodin v marinádě, rozhodne však také několik hodin při teplotě pod 90°C , které ta žebírka změkčí.
V73r41a88t48i92s48l43a37v 11K55a65l67i42c24h
Nesouhlasim, pecu na standartnich 180-215°C a po nejakem case se rozpadaji od kosti.Hodne zalezi na marinade - pouzivam zasadne med + chilli papricku cerstvou + dobrej lezak + nereknu a chlapi v hospode se po nich muzou utlouct. Problem na malych mestech je, ze se standartne zebra prodavaji jako odpad - tzn. zkracene kosti a minimum masa = nepouzitelne...
D21a60n 23K83o25s69t89e34l22n76a79k
Maximalne za hodinu az dve? Diky za radu jak dlouho to musi byt v troube
P34e94t43r 20G56r11i97v19a33l94s50k57ý
Jojo, za studentských let na Strahově na žebra jedině do Smíchovského radničního sklípku...... nálož super žeber tehdá za 115 vočí....
J47a72n 40P71a93d25l33o
už je to pár let zpátky, takže si nejsem jistej tím názvem, ale myslím, že jsme chodili do stejnýho podniku...a dávali k tomu ještě propečenou bagetku. Mňam
M16i47l69a93n 13M23u92s15i26l
Aspon pro fotku mohli pouzit nejakou dobrou horcici a ne nejlevnejsi svinstvo v plastu..
S66t22a90n19i16s69l50a66v 42P37ř64i75b50y18l
myslíte, že ve Vaši broušené dóze bude něco jiného?
I19v88a69n 41M63a11r39e96k
Za "babku" ? ! To by napřed za tu "babku" musely být k mání !
M62i94c81h51a21l 13H41u50d76e32c
Vic osekana za 4kc/kg plnejsi za 19kc/kg. Ale jinak hodne me mrzi, ze jeden mistni velky reznik vsechny zebra udi (ceny 15,- 29,-a 45,-) :-( a uz se nemusi starat
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!