náhledy
Přední hovězí na víně Barolo, italsky brasato al Barolo
Autor: Tomáš Mikule
Mrkev pokrájejte na kostky.
Autor: Prima TV
Nakrájejte řapíkatý celer.
Autor: Prima TV
Nakrájejte cibulku.
Autor: Prima TV
Krajní kousek předního hovězího, tak zvaný klobouček, vložte do misky.
Autor: Prima TV
K masu do misky přidejte pokrájenou zeleninu.
Autor: Prima TV
Přidejte bobkový list, hřebíček a celou skořici...
Autor: Prima TV
Přidejte celý pepř...
Autor: Prima TV
Přidejte čerstvý rozmarýn...
Autor: Prima TV
Přidejte veškeré bylinky a koření.
Autor: Prima TV
Nezapomeňte přidat půl paličky česneku a vše zalijte dobrým červeným vínem.
Autor: Prima TV
Maso i zelenina by měly být ve víně ponořené.
Autor: Prima TV
Po 12 hodinách maso vyjměte z marinády a pečlivě vysušte.
Autor: Prima TV
Osušené maso obalte v hladké mouce.
Autor: Prima TV
Maso obalené v mouce ze všech stran orestujte, aby se zatáhlo.
Autor: Prima TV
Maso obalené v mouce ze všech stran orestujte, aby se zatáhlo.
Autor: Prima TV
K orestovanému masu přidejte přecezenou a odkapanou zeleninu.
Autor: Prima TV
Přední hovězí maso marinované v červeném víně, orestované a dlouze dušené, má krásně tmavou barvu.
Autor: Prima TV
Měkoučké podušené hovězí maso pokrájejte na plátky.
Autor: Prima TV
Na víně se dá připravit i rizoto, konkrétně toto je připraveno s vínem Amarone a hovězím vývarem.
Autor: Tomáš Mikule
Měkoučký čokoládový dort bez mouky, italsky torta tenerina
Autor: Tomáš Mikule
Výborný rychlý pohár připravíte z mascarpone s jahodami.
Autor: Tomáš Mikule