Diskuze
VIDEO: Podle Pohlreicha žena do kuchyně nepatří. Na Smíchově ji snese
Děkujeme za pochopení.
Prophet
Pohlreich má dvojky prsa.
Z těch všech TV kuchařů na mě nejvíce zapůsobil ten s ostravským akcentem na Barandově. Ale společně bych s ním vařit asi nesvedla. Dělá jídlo vlastníma rukama, dělá ho hodně rychle, umí to naparádit a ještě je i vtipný tím, že je odjinud a má různé průpovídky. Babicu bych umístila jako druhého, protože taky dělá rukama to jídlo na tom obraze a taky se s tím moc nepáře. Já to mám ráda, protože mi ta suverenita počínání přidává odvahu to zkusit, i mají své triky, které sem tam prozradí. Technologie jsou vždycky důležité. U všeho. I sex bez technologie může bejt pěkná nuda. Na stejné místo s Babicou bych narvala Kluky v akci. Pak bych umístila Emanuela, protože ten tam patlá pátý přes devátý, pozve si hosty a jídlo dělá až při nich, takže je houby hostitel, když musí čekat na jídlo a ještě nemá čas se jim věnovat. Ale asi je to tak dnes moderní...A na to poslední místo bych dosadila Pohlreicha (to zní jkak Poltergaist :)).Já ho nevidím moc makat, jen komandovat a být stresorem. Asi záměr
Muci-Pucinek-v3.0
Re: Pohlreich má dvojky prsa.
Jestli ono to neni tim, že Ano, šéfe neni pořad o vaření...
Muci-Pucinek-v3.0
...
Tleskám.....dělat jakože recenzi a objednat si smažák....
Mrs. Robinson
Pobavila mne reklama na Interspar...
...jak hned zapojil i novou paňmámu...šikula jeden
strasakvzeeeli
Je zajímavý
,že hnus v kuchyni maj jen hospody,kde čepujou Ghnus,Plzeň a podobný produkty z továren.
Inkvizitor Johny
Sakrblé!
Tak teď nevím. Buď plešoun nebo Futurama. Asi to ale vyhraje Futurama, vzhledem k tomu, že předchozí díly plešouna byly zívačka
rychtar
Ja varim rad.
Az nas jednou prestane bavit zit tam kde zijeme, koupime ci otevreme nekde na ceskem malomeste hospudku. Dobre pivko, tri neokradene hotovky (gulas, svickova a knedlo vepro zelo) a dve minutky, madarskou kotletu a smazak. Biftek nebude, stejne se z ceske svickove neda udelat opravdu dobry. Co kseft da, to da, a co neda jsme jiz davno vydelali. Jen ta radost, mit svou hospudku a nesplhal se jak ti blbci po nejakem socialnim zebriku.
taknevim
Re: Ja varim rad.
Gratuluji Don Chichote.
po.kecka
Co spousta
rádoby jemnocitných kritiků nechápe je, že Zdeněk je přímočará osobnost. S ním se taky v rukavičkách nejednalo když začínal tak proč by měl láskyplně vodit za ruku někoho, kdo chce dělat byznys o kterm nic neví...I když ho tu přirovnáváte k dlaždiči tak je to PAN kuchař, který ví co dělá a jeho podniky jsou toho důkazem...A radši budu koukat na šfa než na brusiče snowbordů alá promícháme, kdž nemáme to, nahradíme to klidně tamtím...
BezPrace com
Re: Co spousta
Jasně, Imperial je výkvět dobré kuchyně. Až tam někdy budete jíst, tak sem zase něco napiště!
MillhouseCapital
Restaurace v centru Prahy
...vlbec nemusí znamenat kvalitu. Mnohdy je to právě naopak. Hnus a děs, děs a hnus. Nejhorší co jsem zažil v centru Prahy je restaurace U jindrřížské věze. Nevím kolik má let, ale to co tam kuchaři a personál vyvádějí je na 3 michelinovské antihvezdičky.
BezPrace com
Re: Restaurace v centru Prahy
Tak to je normální pajzl, dobrý tak na pivo. Ale přes oběd tam je stejně strávníků na stravenky plno a jak si šmakují
El ChupaNibre
Co k tomu majitele restaurací vede?
Nechat na svoji hospodu v televizním pořadu sypat nadávky a dělat si negativní reklamu. K čemu? To neexistují žádní normální "konzultanti" pro tenhle obor?
qawadar
Re: Co k tomu majitele restaurací vede?
hele ta kritika je naprosto zaslouzena, vetsinou to jsou neschopne paka, vrcholem jejich blbosti je, ze si ani neuklidi, ikdyz cekaj televizi.
Dan G.
Kontroverze
Ta trocha záměrné kontroverze, kterou pořad dostal do vínku proto, aby to byla taky trochu show, funguje evidentně na jedničku. Skoro 200 příspěvků v diskuzi cca 15 hodin po vydání článku (čas vydání v jednu v noci) je toho důkazem. Jestli tyhle diskuze sleduje někdo z realizačního týmu Ano, šéfe!, tak si musí mnout ruce. A já jim to přeju. Podle všeho to udělali dobře a i když je Pohlreich třeba někomu protivný, tak o pořadu se každopádně mluví.
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Zrádná krása. Toxiny chrání rostliny před sežráním, člověka mohou zabít
Premium Toxiny v rostlinách je chrání před živočichy, kteří by je chtěli sníst. A ublížit mohou i lidem....
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...