Diskuze
Pohlreich odhalil rozpory v kuchyni. Kuchaři to zabalili kvůli neshodám
Děkujeme za pochopení.
M89a85r58t40i42n 88K65r14á95l15í46k
Pracovat s perfekcionistou je za trest, ale zas na druhou stranu to hodně člověku dá - bohužel ale za cenu vyhoření.
L63a61d17i60s54l13a12v 89P20o98l57á67š47e15k
hele všichni by jste měli někdy navštívit restauraci Na růžku v Lošticích.Na moravě,vyrábějí se tu tvarůžky-pokud jste nevěděli kde to hledat.Super hotovky za úžasné ceny.Doporučuji
J13i24ř86í 41Ř24e92h36o35ř
to byl zajímavý díl.
Na začátku reklamní prohlídka na kterou přistoupili i tvůrci pořadu.
Podnikání založené na dojení dotací. Budeme dělat cokoliv hlavně když to někdo zatopí.
I bez šéfa bylo hned jasné, že je blbost mít v jednom baráku dvě kuchyně (či snad dokonce tři bylo zmíněno). Kuchaři se mezi sebou ani skoro neznali.
Zmíněný kuchař měl dělat nejvyššího šéfa jedné kuchyně. Na to nemusím vařit v imperialu abych to poznal.
Polreich výjimečně skoro pochopil co si žádá lokální zákazník (té dětské kuchyně). Ale stejně nepochopil že v dolním pr..lákově nikdo za svíčkovou k obědu 210 korun nedá, když i lidé v Praze se chtějí jen prostě najíst za kilo.
J56a67k74u10b 64Z47e74m30á67n10e66k
Já jedl v Rožnově před týdnem a na 200 se za hlavní jídlo dostanete bez problémů i v úplně obyčejné hospodě a nevypadala prázdně.
J80o29s10e89f 66Z16a14h53á59l71k59a
Vzhledem k dnešnímu článku o šizení surovin v jídlech, je nejedna česká restaurace "zážitková"-
T88o60m69á56š 15L74u25d68v43í37k
Další z podniků, který se do pořadu přihlásil jen proto, aby měl reklamu - na začátku ZP ohlásí, že mu o podniku režie prakticky nic neřekla, potom následuje exkurze provozem, kde sice zrovna mají sanitární den, přesto tam ve vanách mají naložené jakoklientky (náhodou mladé a pohledné dámy), doprovázené je to řečmi o tom, co všechno se ještě plánuje a jen tak mezi řečí tam probleskne informace, že prostory jsou vybavovány z evropských dotací.
No a závěrem jsou uděleny 3 hvězdičky bez jakéhokoli zdůvodnění, prostě proto, aby komukoli došlo, že režie měla díl od začátku pevně v rukách a dopředu rozhodla, jak má dopadnout.
Takové díly se mi nelíbí a upřímně, vždycky mě napadne, že někde poblíž určitě stojí nějaká pěkná hospoda, kterou provozuje nějaký hospodský, který musí pečlivě zvážit, jestli za vydělané peníze pořídí hostům lepší židle, nebo konečně koupí novou lednici. Prostě proto, že si ty peníze sám vydělal a tedy si je zaslouží mnohem víc.
T49o55m97a23s 67N12o47v39a42c98e49k
S tímto souhlasím, taky mi to tak přišlo. Ono takových dílů bylo víc, třeba jak si v díle z brněnského "Bronxu" honili triko v půlce dílů místní aktivisti a vehementně nás přesvědčovali, jak je to tam krásné a ještě si pozvali tetičku v kroji (která byla z těch všech účinkujících asi nejlepší). Mám ten pořad moc rád, ale asi je dobře, že už končí, co z toho v mnoha případech Remunda s Klusákem udělali, je děs. Tento díl je příkladem. Podle mě dopředu připravené divadlo
O79l21i23n 77C40e50t61l
Pan Pohlreich nesahá svým burgrovým kuchařským uměním takovým Hanzelkům ani po paty. Ale asi umí lepe umývat nádobí.
P79e42t94r 20T23á57b90o16r23s31k14ý
Vy jste takový krystalický mindrák. Ale jsem rád, že se může každý svobodně projevit...
O10l94i62n 98C96e65t22l
Jo Pohlreich, ten kretej zahnul v 89 do Austrálie a umejval tam nádobí? Co on umí? Jen se tlemí a myslí si, že mu někdo na severní Moravě dá za svíčkou 209 Kč? Ten pan je úplně mimo. A to ze mu lidi žerou ty jeho kostky ve skluzu? To ukazuje, jak jsme pitomej národ , který skočí každýmu na špek!!!
A48l69e65š 59V75y86k10y89p70ě95l
Vy budete podle vseho vazeny pane asi jeden z tech radoby kucharu, ktere si pan Polhreich tak oblibil, jinak vasi zast absolutne nechapu. I kdyby v 89 utekl kamsi a myl tam treba nadobi, neda se mu uprit to, ze uspesne provozuje tri restaurace, kde skvele vari a jeste k tomu naucil alespon cast Ceska lepe varit a stravovat se...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč
Zúčastněte se volby jména roku 2024 a správně odpovězte na soutěžní otázku.