Diskuze

Jsem alchymista, tvrdí Pohlreich a připraví karibské vepřové koleno

Pohlreich se pouští do exotiky a připraví několik jídel z karibské oblasti. V praxi to znamená, že využije mořské potvory, ananas, med, chilli koření i tuny čerstvého koriandru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak ona se podstata alchymie od gastronomie moc neliší, jen nechápu jak se tu plno diskutujících může zbláznit že o sobě řekl je "alchymista" nenapadlo někoho že je to třeba vtip? A on musí být kuchař zároveň i "alchymista" to k tomu prostě patří.

0 0
možnosti

Ono to zní tak trochu velkohubě,jakože nad něj není,tak asi proto se to lidem nelíbilo.

0 0
možnosti

Alchymista těžko, ale že je to dobré věřím.

0 0
možnosti

alchymista? to je štráchů kvůli žvanci...

2 2
možnosti

Alchymista! Tak to by byl potom každej druhej...panebože., chtít kapku sebereflexe, to by asi bylo moc. Pan Pohlreichdělá sám na sebe  zbytečně moc dobrý dojem.

6 1
možnosti

Ták, ták. Ten už je jak politik.

3 0
možnosti

kohout pěkně vojel slepici...

2 0
možnosti

Jaký alchymista? Stačí projít YouTbe, coocing portály a eventuelně TV Paprika a z každého bude alchimista a určitě se to bude jíst a chutnat.

8 9
možnosti

opr. druhý alchymista.

0 0
možnosti

J52a24n 45S81o67u96k26u30p

1. 6. 2014 10:03

Budu den předem zapalovat gril, abych na něm na pánvi opekl rajčata na pár minut, ne? Jako, chápu proč je to tak udělané a natočené, ale vypadá to už hodně samoúčelně.

7 0
možnosti

J62i97ř30í 39Ř84í24h39a

1. 6. 2014 11:28

Takto vaří 80% kuchařů a 60% kuchařů amatérů. Nevím, proč mu ty keci lidi žerou. Snad se odlišuje tím vole, vole.

7 7
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!