Recepty Zdeňka Pohlreicha

Vyzkoušejte ověřené recepty kuchaře Zdeňka Pohlreicha. Naučíte se uvařit oblíbená jídla české i zahraniční kuchyně. Ve videoreceptech Zdeňka Pohlreicha se dozvíte praktické tipy nejen na letní grilování.

Nájem platí Šárce Grossové, mají boží svíčkovou a od šéfové první hvězdu

Jitka a Santo Pagana na terase pražského podniku Černý kohout s výhledem do...
13. listopadu 2018

Jen těžko lze nahradit někoho, kdo je jako doma jak v kuchyni svého podniku, tak v jeho organizaci....

Pohlreich přesvědčí i dýňové odpírače. Rychlá polévka z jednoho hrnce

Dýňová polévka s praženými semínky
12. listopadu 2018

Ve třetím pokračování pořadu Teď vaří šéf!, kde Zdeněk Pohlreich ukazuje light recepty pro celý...

Vím, že jako „ti po Pohlreichovi“ neujdeme srovnávání, říká Jitka Pagana

Jitka Pagana, moderátorka nového pořadu Ano, šéfová!
5. listopadu 2018

Zdeňka Pohlreicha obdivuje po stránce profesní i lidské, jeho show Ano, šéfe! roky sledovala s...

Pohlreich se loučí s Ano, šéfe! s nostalgií a třemi hvězdami pro putyku

Svážení piva a cestu sudů do sklepa pomocí klasické kladky obdivoval šéf už...
2. října 2018

Přestrojit do dnešní univerzální podoby interiér i jídelní lístek staré dobré hospody, to nebyl v...

Pohlreich: To jsem ještě nikdy neviděl. Televize už dlouho tak nepípala

Pohlreich učí atraktivně aranžovat pokrmy na talíři.
25. září 2018

Předposlední díl Pořadu Ano, šéfe! připravil Zdeňku Pohlreichovi výživné překvapení v hotelu...

Pohlreich odhalil rozpory v kuchyni. Kuchaři to zabalili kvůli neshodám

Bývalý šéfkuchař Vladimír Hanzelka dnes už vaří v Novém Jičíně.
20. září 2018

V pořadu televize Prima Ano, šéfe! se odehrálo drama, které je velmi časté v mnoha restauracích. Až...

Pohlreich v dětském koutku: Kdybyste jim vařili modré z nebe, nesnědí to

Zdeněk Pohlreich vysvětluje rozdíl mezi běžnou a panko strouhankou.
18. září 2018

Zdeněk Pohlreich se dostal v poslední řadě pořadu Ano, šéfe! do pekla dětského koutku, který...

VIDEO: Masité šťavnaté hamburgery v Ostravě ze šéfa vymáčkly tři hvězdy

Ani burger s kuřecím masem vůbec nemusí být nuda, dokázali šéfovi v ostravském...
11. září 2018

Zbytečně sladké housky, nic moc lokalita a na Ostravu poměrně vysoké ceny čekaly na šéfovy spásné...

Smažené dukátky jako variace na kuře s broskví prošly i u Pohlreicha

4. září 2018

V hotelové restauraci Vídeň na náměstí v Luži byste možná očekávali nějakou tu vídeňskou...

Šéf zachraňuje slušné bistro pro cyklisty. I se smažákem pro Poláky

28. srpna 2018

V kuchyni kluk, co tvrdí, že gastronomií žije a vařit ho evidentně opravdu baví. A majitelé, kteří...

Zdeněk Pohlreich: Končím, patřím do starého železa, už většinou ani nevařím

19. července 2018

Téměř deset let jezdil po celé zemi a radil majitelům restaurací. Jeho pořad Ano, šéfe! se stal...

Makrela je u nás nedoceněná ryba. Pohlreich ukáže, jak na ni

11. června 2018

Zdeněk Pohlreich ve své sérii Rozpal to šéfe ve Španělsku! na Primě opět používá místní produkty....

Pro odlehčení si dejte zapečený lilek s kozím sýrem a medem, radí šéf

4. června 2018

Maso vládne většině grilovaček u nás, ale i to se přejí. Naučte se víc počítat se zeleninou a...

Pohlreichova rychlá svačina z grilu: topinka se španělskou šunkou

21. května 2018

„Když v jedné hospodě na Mallorce můžou servírovat jen chleba se šunkou a nic jiného a každý den...

VIDEO: Sprostě dobrý, říká Pohlreich o opékané jarní cibulce

14. května 2018

Další díl pořadu Rozpal to ve Španělsku, Šéfe! přinesl několik zajímavých receptů. Opékanou jarní...

Nebojte se krevet na grilu, s Pohlreichem je to geniálně jednoduché

7. května 2018

Pokud jste ještě krevety grilovat nezkoušeli, nebojte se. Ve specializovaném obchodě, nebo třeba v...

Odlehčené grilování. Pohlreich připravil iberskou panenku se salátem

30. dubna 2018

Už pátou sezonu rozehřívá Zdeněk Pohlreich grily, aby nás inspiroval k naší příští grilovačce....

Oprašte grily: zkontrolujte, vyčistěte, naložte maso. Sezona je tu

21. dubna 2018

Teplé počasí vyláká mnohé z nás přes víkend na zahradu, abychom zahájili grilovací sezonu. Než...

VIDEO: Jak na roštěnky, líčka a spol. Pohlreich radí triky na dušení

18. prosince 2017

Brazírování je geniálně jednoduchý způsob, jak z poraženého zvířete zužitkovat opravdu každý kousek...

VIDEO: Naučte se s Pohlreichem gratinovat čili zapékat jako pravý Ital

11. prosince 2017

„Na zapečeném jídle nemusí být tuna třicítky eidamu,“ říká Zdeněk Pohlreich, když si s Emanuelem...

Jak rychle to umí s wokem Thajci, to se s Pohlreichem naučíte také

4. prosince 2017

Bez metody stir-fry by nejen thajská nebo čínská kuchyně nebyly tím, čím jsou. Přitom nejde o nic...

Vejce Benedikt podle Pohlreicha. Pošírování není vaření

27. listopadu 2017

Pošírování ve vodě je ultrašetrná metoda pro přípravu lehkých jídel, kdy připravované suroviny...

Berlínský řízek není prasárna, říká Pohlreich a míchá hořčici s křenem

20. listopadu 2017

Křupavý řízeček vonící po másle, s pikantním ocáskem dvou druhů hořčice a křenu. Kombinace, která...

K pečínce zkuste svěže vyhlížející blanšírované zelí podle Pohlreicha

13. listopadu 2017

Jak zelí tepelně upravit, aby bylo nejen chutné, ale dalo se na něj i koukat? Podle šéfkuchaře...

VIDEO: Pohlreich radí, jak na čirý hovězí vývar. I další pomalé vaření

30. října 2017

Na dobré věci se vyplatí si počkat, říká televizní šéfkuchař a zdaleka tím asi nemyslí jen jídlo....

Pohlreich učí vařit sous-vide neboli ve vakuu. Tedy šetrně a jednoduše

16. října 2017

„Sous-vide je kámoš, ne soupeř. Pomůže vám uvařit věci, o kterých jste si v životě mysleli, že jsou...

VIDEO: Pár tahů nožem a ryba je bez kostí. Pohlreich učí filetovat

6. října 2017

Kuchař Zdeněk Pohlreich střídá polohu „kata“ nezdárných restaurací s polohou lektora, kdy se snaží...

Zdeněk Pohlreich radil v kuchyni FC Dymokury. Pepík Hnátek by se divil

3. října 2017

Co se stane, když na vesnici za Prahou zavřou poslední hospodu? Najde se dobrodruh, profesionální...

I čerstvou rybu lze v kuchyni zabít, předvedl šéfovi amatér z Vodňan

26. září 2017

Opravdu čerstvou a dobře udělanou sladkovodní rybu si v Česku jen tak někde nedáte. Když si tedy...

Na Pražáka dobrý, pochválila Pohlreicha restauratérka s dvěma hvězdami

19. září 2017

Majitelka brněnské restaurace, kterou navštívil Zdeněk Pohlreich v dalším díle pořadu Ano, šéfe!,...

VIDEO: Z Třeboně jede Pohlreich nadšený i znechucený, hvězdu dá a nedá

5. září 2017

Jako předkrm vydlabané plněné brambory, po kterých už máte dost. Neestetické lečo, které může...

Na Štvanici prošel u Pohlreicha i utopenec. Ano, šéfe! je opět zpátky

aktualizováno  31. srpna 2017

Notnou dávku nadhledu projevil šéfkuchař Zdeněk Pohlreich hned v prvním premiérovém Ano, šéfe! po...

Jak grilovat kukuřičný klas, sezonní výživovou bombu. A jak ho vybírat

3. srpna 2017

Grilovat jen tak v alobalu, nebo v hávu vlastních listů? Vyberte si sami. Návod z rubriky „Vaříme...

Pečená jablka s mandlemi a rozinkami jsou nepřekonatelná tečka na závěr

12. června 2017

Sladká tečka, kterou připravil Zdeněk Pohlreich v pořadu Rozpal to, šéfe! je zároveň i tečkou za...

Perfektní rybí karbanátek. Asijská kuchyně snadno a rychle u vás na grilu

5. června 2017

Rybí karbanátky jsou velmi populární v asijské kuchyni. Zdeněk Pohlreich v dalším díle pořadu...

VIDEO: Na grilu lehce uděláte i kuskus. Koření nechejte teplem rozvonět

29. května 2017

Kuskus s grilovanou paprikou nám v dalším dílu Rozpal to, šéfe! uvaří kuchař Zdeněk Pohlreich....

Najdete na iDNES.cz