Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

VIDEO: Pohlreich zase rozpálil gril, vaří menu pro koňáky

aktualizováno 
Čeká nás šest dílů seriálu Rozpal to, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem. Ačkoliv už to vypadá jako téměř nemožné, opět dokáže překvapit. Z rozzlobeného muže se stává milovník jídla navracející se k přírodě.

Zdeněk Pohlreich tvrdí, že venkovní grilování miluje jako oddych od běžných kuchařských starostí v provozu. Jako grilující hostitel na koňské farmě své paní se stylizuje do pózy venkovského sedláka. V první části jeho grilovací show si tak užijete stylové obrázky, kde se v rámci venkovské idyly seznámíte se Šéfem milujícím koně, Šéfem tykajícím si se slepicemi, Šéfem vtipkujícím a romantickými obrázky venkova a kvetoucích stromů.

Chlebové volské oko

Čemu se však dá věřit, to je jeho radost z grilování. Ať už sledujete kterýkoliv z jeho pořadů, stále se máte čemu přiučit a máte radost, jak to pěkně odsýpá. A vždycky přijde nějaká ta fintička.

Třeba v prvním dílu letošního Rozpal to, šéfe! Vejce se slaninou na chlebu by u většiny z nás vypadala jako volské oko na opečeném chlebu s plátky slaniny. Zdeněk vtipně vykrojí do chleba díru a vejce upeče v ní. Posypané plátky slaniny a jarní cibulkou to vypadá famózně.

Kdo se chce přiučit, jak si při grilování poradit s velkým kusem masa, může okouknout krkovičku v alobalu špikovanou česnekem, a zkrátka nepřijdou ani milovníci zeleninových salátů.

Rozpal to, šéfe! se vysílá v neděli v 18 hodin na Primě.

Autor:


Čtenářské recepty: steak s brusinkovou omáčkou, pizza i špíz se zeleninou

Proces grilování hamburgeru

Máme tu další díl čtenářských receptů ze soutěže o kontaktní grily a udicí pistoli. V dnešní...

Pro odlehčení si dejte zapečený lilek s kozím sýrem a medem, radí šéf

Na jednu z půlek vyskládejte plátky rajčat a také je osolte.

VIDEO Maso vládne většině grilovaček u nás, ale i to se přejí. Naučte se víc počítat se zeleninou a...

Recepty v soutěži o grily: krásný roastbeef, ostrá křídla, žebra i špízy

Grilovaná vepřová žebra

V další víkendové části prezentace čtenářských receptů ukážeme inspiraci pro domácí grilovačky....

Pita placky zvládnete upéct doma, i s dětmi. Nemůže to být jednodušší

Aby byly pita placky hodně tvárné, je nejlepší zabalit je po vytažení z trouby...

VIDEO Pita chleba není žádný vysoký bochník, ze kterého se dají krájet krajíce. Zkuste ho ale při pečení...

Domácí housku na hambuger ničím nenahradíš. Vystřelí maso o patro výš

Domácí houska na hamburger bude vždycky chutnat lépe než průmyslová z...

VIDEO Dobrá houska je půl úspěchu hamburgru. Kdo nemá rád ty divné housky prodávané v řetězcích, které se...

Kdy grilovat přímo a kdy nepřímo? Kuřecí nebo ryby zprudka a krátce

Rozpálení briket s pomocí komínu Weber Rapidfire.

Pro milovníky klasického grilování na dřevěném uhlí je nejpodstatnější připravit žár a pak si...

VIDEO: Přejedli jste se při grilování masa? Nezapomeňte ho zajíst ananasem

Burger s trhaným masem

VIDEO Šéfkuchař Vojtěch Kalášek pracující na britské ambasádě má ohromnou výhodu. V zahradě...


Nejčtenější

V Paříži nainstalovali nové eko-pisoáry. Nechutné, bouří se místní

Pařížané si stěžují na výrazné pisoáry bez zástěn v centru města. (13. srpna...

Paříž přišla s novým nápadem, jak ekologicky využít lidskou moč. Nové červené pisoáry se slámou uvnitř dokážou vytvořit...

KVÍZ: Deset anglických kuchařských výrazů, které musíte znát v receptech

Při vaření se používá hodně postupů, které v anglické terminologii u nás nejsou...

Dnes jen už málokdo vaří podle ušmudlaného deníčku po mamince. Není nic snadnějšího než sednout k počítači nebo...



Pláže Floridy ochromil červený příliv. Hynou ryby, ptáci i želvy

Mrtvé ryby na plážích Floridy

Velká horka trápí nejen Česko, ale i americkou Floridu. Čtenářka Renata Mysliveček, která u zdejších pláží žije, den za...

Patnáct let tahání kamenů ze skládek a budování ráje pro radost i užitek

Uzavřený dvůr ve znamení kamene, dřeva a svěží zeleně. Vysazené jehličnany...

Rozlehlý uzavřený dvůr u venkovského domu na Třebíčsku pojala rodina Evy Schwarzové jako rodinný ráj, kde vládnou...

Se zahradou si hraje. Má být oslavou života, pod jehličnany je mrtvo, říká

Růže jsou podle majitele tohoto nádherně rozkvetlého království pro každou...

Zahradničí přes dvacet let a miluje anglický a holandský typ neformálních zahrad s ostrým kontrastem květů a syté...

Další z rubriky

VIDEO: Založte si vermikompostér a zužitkujte organické zbytky i v bytě

Ke hnojení je nejlepší vermikompost. Vyrobit si ho můžete i doma

Pokud připustíte, že vám s kompostováním organických zbytků budou doma pomáhat kalifornské žížaly, lze nejen slupky z...

KVÍZ: Deset anglických kuchařských výrazů, které musíte znát v receptech

Při vaření se používá hodně postupů, které v anglické terminologii u nás nejsou...

Dnes jen už málokdo vaří podle ušmudlaného deníčku po mamince. Není nic snadnějšího než sednout k počítači nebo...

Holubi mi zničili celý balkon, zachránila mě až síť, popsala čtenářka

Holubi si na balkoně udělali hnízdo.

Naše sousedka tak poctivě krmila holuby, až si zvykli na ni čekat. A našli si k tomu balkon mého syna, který studuje,...

Najdete na iDNES.cz