VIDEO: Pohlreich zase rozpálil gril, vaří menu pro koňáky

  • 129
Čeká nás šest dílů seriálu Rozpal to, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem. Ačkoliv už to vypadá jako téměř nemožné, opět dokáže překvapit. Z rozzlobeného muže se stává milovník jídla navracející se k přírodě.

Zdeněk Pohlreich tvrdí, že venkovní grilování miluje jako oddych od běžných kuchařských starostí v provozu. Jako grilující hostitel na koňské farmě své paní se stylizuje do pózy venkovského sedláka. V první části jeho grilovací show si tak užijete stylové obrázky, kde se v rámci venkovské idyly seznámíte se Šéfem milujícím koně, Šéfem tykajícím si se slepicemi, Šéfem vtipkujícím a romantickými obrázky venkova a kvetoucích stromů.

Chlebové volské oko

Čemu se však dá věřit, to je jeho radost z grilování. Ať už sledujete kterýkoliv z jeho pořadů, stále se máte čemu přiučit a máte radost, jak to pěkně odsýpá. A vždycky přijde nějaká ta fintička.

Třeba v prvním dílu letošního Rozpal to, šéfe! Vejce se slaninou na chlebu by u většiny z nás vypadala jako volské oko na opečeném chlebu s plátky slaniny. Zdeněk vtipně vykrojí do chleba díru a vejce upeče v ní. Posypané plátky slaniny a jarní cibulkou to vypadá famózně.

Kdo se chce přiučit, jak si při grilování poradit s velkým kusem masa, může okouknout krkovičku v alobalu špikovanou česnekem, a zkrátka nepřijdou ani milovníci zeleninových salátů.

Rozpal to, šéfe! se vysílá v neděli v 18 hodin na Primě.


Letní grilování - Přílohy