Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Pohlreich kuře rozebere na prvočinitele. Naplní i křidýlka

Nový seriál o vaření Teď vaří šéf! odbočuje z Pohlreichovy rozzlobené linie a míří do edukativní roviny. Na Primě zřejmě usoudili, že kuchař potřebuje osvěžit, a tak ho přinutili v titulcích tančit, prý to má být veselé, svěží a dynamické. Ve zbytku pořadu už vás nikdo do skoku nutit nebude.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Fáš je ta a ne ten. Plní se fáší a ne fášem.

A pak nechápu jednu věc - proč sbírat pěnu na vývaru. Pěna jsou vysrážené bílkoviny, tak není proč je vyhazovat, naopak, je to hodnotná část. Vaří-li se vývar dlouho, pěna sama "zmizí", udělá takové v podstatě neviditelné cucky, a vývar nikdy kalný nemám.

0 0
možnosti
PO

Vývar se filtruje, takže je jedno, jestli to seberete hned, nebo později.

0 0
možnosti
LS

Koukala jsem včera na nový pořad . Kuřata byla  kukuřičná (zřejmě francouzská) pan Pohlreich  je tuším i(zprostředkovatel) prodává ...byla krásná a jsou i pěkně drahá  -ale chutná .

Jediné co mne zaujalo byla právě ta plněná křídla. Omáčka česneková , to je vlastně základ na krémovou  česnečku , kreolské kuře, de factro kuře na leču...vývar OK, to maso a ta zelenina mi tam nesedí , dělám klasickou polévku pak ....zkusím ta křídla , nic víc mne nezaujalo , neb podobně vařím už dlouho. Ale oceńuji  NÁDHERNOU prezentaci jídla , to byla špička

2 0
možnosti
TL

Polozit usmazenou topinku na prkynko, kde pred chvili krajel syrova jatra, mi prijde znacne eklhaft.

3 2
možnosti
DN

Řekla bych, že to prkénko bylo opláchnuté nebo vyměněné.

3 1
možnosti
VF

To je zas nepřehledný návod. Piště ty recepty krok po kroku, přesně, jednoznačně, srozumitelně, sákriš.

0 0
možnosti
PR

Čemu nerozumíte?

2 0
možnosti
PJ

A nejlepsi na tom celem je, ze ani mistr kuchtik nepoznal, ze to co vykostuje nejsou kureci kridla.

Kazdy nemuze byt svetovy no... i kdyz po tom tak touzi.

http://www.tomfridaysmarket.com/Know%20Your%20Cuts%20of%20Poultry.html

0 0
možnosti
BT

To, co Pohlreich vaří, jsou skutečně křídla, byť ne celá, ale pouze jedna jejich část. Nicméně u nás (tj. v ČR) se to prostě takto označuje, v každé restauraci, kde si objednáte křidýlka, dostanete právě toto. Má tomu tedy Pohlreich jenom kvůli vám říkat jinak, abyste měl pokoj v duši?

7 0
možnosti
MR

Jako fakt nám musí někdo poradit,že levněji vyjde koupit celé kuře než si ho koupit po částech?8-o

0 2
možnosti
HV

No nám to nemusí nikdo radit.Ale je spousta mladých kuchařek,které to ani nenapadne nebo nezajímá.

3 0
možnosti
RL

Na jednu porci servíruje 3 křidélka. Kuře má však pouze 2 křidélka. Odkud vezme zbytek  křidélek?

3 3
možnosti
ON

Dneska ty jatecni mutanti vypadaji tak, ze bych se fakt nedivil ani tem trem kridylkum.

2 2
možnosti
PH

A ted - co proti tomu postavi Lada Hruska??

2 0
možnosti
TL

T83o38m80á10š 43L42í38p78a

20. 9. 2014 18:14

Poradi se u Babici.. a sup, hned mame hotovo. Osolenou vodu muzete pit rovnou z hrnce nebo nalit detem a babicce do sklenicek. A kdyz vam ukapne na zem, pes si pochutná s vámi. . (pacienti)

5 0
možnosti
PR

Fáš, neboli drůbeží separát v domácích podmínkách. Tahle úprava masa mi k srdci nikdy nepřiroste. Ve výsledku mě stejně víc baví ohlodat kost, než martyrium vypreparovávat čerstvé kuře, mixovat, dávat hmotu do pytlíku, tlačit hmotu do kůže a pak jíst něco jako sekanou.

6 0
možnosti
DN

Víte, co se dává do separátu?? Odpad! A Pohlreich tam dal odřezky masa, které vy normálně šoupnete do trouby!!

2 1
možnosti

To je tedy nadpis, "kuře rozebere na prvočinitele." Já se picnu! ;-D

3 1
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...

Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště

22. dubna 2024  10:42

Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...

Liška byla nejlepším přítelem člověka, dřív než domestikoval psy, tvrdí studie

22. dubna 2024

Lidé kdysi patrně chovali lišky jako domácí mazlíčky dávno předtím, než se na scéně objevili...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!