Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Pohlreich ugriloval prima maso. Jenže obyčejný smrtelník ho nesežene

Zdeněk Pohlreich vaří ve čtvrtém díle své grilovací show pro dobrovolné hasiče. A protože jsou to tvrdí hoši, vypustil sladké dezertíky a výrazně se orientoval na maso. Ale také ukáže, jak lze obyčejné brambory vařené ve slupce povýšit na umění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

spíše mi vadí "grilování" na kameni, nebo na pánvi, to můžu dělat na sporáku. Podle mě je správná grilovačka přímo na roštu

0 0
možnosti

No, tak jsem dal do vyhledávače "rib eye s kostí" a měli ho v mikrofarmě. Čili jsou.

0 0
možnosti

"Normální" odleželý rib eye steak stojí kolem 600 korun za kilo, variantu s kostí na českém internetu v podstatě nelze dohledat. Zkuste si zadat do vyhledávače Prime rib a se zlou se setkáte."

Cca minuta hledání a našel jsem toto. http://eshop.amaso.cz/ Řeznictví ml. Kšány. Sice to stojí skoro 1000,-/kilo, ale sehnat se dá. Nevím, proč se v článku píší nepravdy.

0 0
možnosti

Tak on je to i Eshop což dává větší naději pro získání kvalitního masa i když, tak trochu zajíc v pytli.

0 0
možnosti

Mne by zajímalo kde (nebo kdo) u nás maso dozrává měsíc. Je li to jen u řezníka, nebo to má někdo ve své podnikatelské činosti. Třeba jatka. Totiž jedině to zrání tomu masu dává cenu.

0 0
možnosti

Třeba u Kšány. Mají pobočku třeba v Dlouhé v Praze 1. Tohle maso tam zraje od 30-60 dnů. Cena je vyšší, ale když to srovnám s cenou běžné pravé svíčkové, tak to stařené maso není zas o tolik dražší.

0 0
možnosti

P77e29t21r 53S63o24k51o40l

9. 6. 2014 18:16

No nevím, na heuréce jsem maso ještě nesháněl. Já normálně zajdu do makra a mám hovězí roštěnec i s kostí za 3 minuty u pokladny a na krájení žádného experta z USA nepotřebuji. :-P

4 1
možnosti

Vážený pane redaktore, když tomu nerozumíte, neumíte vyhledávata ani nevíte o čem píšete, tak o tom raději nepište. Naprosto nesmyslný název článku, např. AMaso v Dlouhé to má. Ano je to dražší, ale to si radši koupím jednou dobré maso, než 2x hnusné maso. Za ten zážitek to stojí ....

0 0
možnosti

trms.cz ho ma celkem bezne.

1 0
možnosti

Možná by pane autore stačilo místo Prime rib to hledat česky a možná byste uspěl.

Ovšem pokud pro Vás "normální smrtelník" = "trouba co neumí hledat", pak asi ano ...

10 0
možnosti

J82a51n 85L47a47k43o86m85ý

8. 6. 2014 16:39

Vždyť dnes jde sehnat cokoliv, stačí přijít do obchodu, kde by to mohli mít a pokud nemají, oni to někde objednají.

Pak je to jen otázka ceny.

Kdybych chtěl onen vysoký roštěnec s kostí, za hodinu ho mám, ovšem za 459 za kilo - to si radši koupím kapra

5 1
možnosti

V53o88j12t46a 53S91u62k

8. 6. 2014 16:16

Zase to potvrzuje ze kopirovani texaskeho steaku uz doslo I tam.Ale celkem nikdo to neumi ;pripravit v surovem stavu.I malo kdy jsou prave rostenky na pulte podle me zkusenosti.V[>-]

3 2
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...

Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště

22. dubna 2024  10:42

Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...

Liška byla nejlepším přítelem člověka, dřív než domestikoval psy, tvrdí studie

22. dubna 2024

Lidé kdysi patrně chovali lišky jako domácí mazlíčky dávno předtím, než se na scéně objevili...