náhledy
Plněné brambory jsou tu jako příloha, obstály by ale i jako samostatná chuťovka.
Autor: Prima TV
Maso je potřeba hodně nasolit a opepřit.
Autor: Prima TV
Hovězí se peklo v kolébce, tu je možné dokoupit ke každému grilu. Pečte na mírnějším ohni a sledujte teplotu uvnitř masa, měla by dosáhnout asi 60 °C.
Autor: Prima TV
Šťastný hasič
Autor: Prima TV
Krůtí kebab jako inspirace pro domácí grilování.
Autor: Prima TV
Salát z mrkve. Stačí kolečka opražit na oleji s trochou česneku a vmíchat petrželku.
Autor: Prima TV
U rybníku se Zdeněk Pohlreich snaží občas rybařit. Pokud tam nemají místní dobrovolní hasiči cvičení.
Autor: Prima TV
Pohlreich si rád hraje. V téhle chvíli na hasiče.
Autor: Prima TV
Takto vypadá hovězí pečeně po rozříznutí.
Autor: Prima TV
Struktura vysokého roštěnce. Tady je s kostí, mezi kuchaři nazývaný Prime rib.
Autor: Prima TV