náhledy
Pstruh pečený na pánvi s hráškovou omáčkou a zeleninovou přílohou podle Pohlreicha
Autor: FTV Prima
Menší pstruhy nefiletujte, upečte je celé.
Autor: FTV Prima
Nejdříve si "vyfiletujte" pomeranč tak, abyste získali jen čistou dužinu.
Autor: FTV Prima
Nejdříve si "vyfiletujte" pomeranč tak, abyste získali jen čistou dužinu.
Autor: FTV Prima
Na kousku másla zpěňte cibulku pokrájenou nadrobno, pak přidejte sterilovaný hrášek.
Autor: FTV Prima
Přidejte lístky bazalky.
Autor: FTV Prima
Nechte krátce přejít varem, podle potřeby přidejte trochu vody.
Autor: FTV Prima
Nechte krátce přejít varem, podle potřeby přidejte trochu vody.
Autor: FTV Prima
Rozmixujte
Autor: FTV Prima
Propasírujte přes síto a omáčka je hotová.
Autor: FTV Prima
Propasírujte přes síto a omáčka je hotová.
Autor: FTV Prima
Propasírujte přes síto a omáčka je hotová.
Autor: FTV Prima
Rybu osolte.
Autor: FTV Prima
Sůl pěkně rozetřete.
Autor: FTV Prima
Rybu osolte i zevnitř, hlavně se ubezpečte, že nemá žábry. Maso by při pečení zhořklo.
Autor: FTV Prima
Než dáte rybu na pánev, otřete ji ubrouskem, aby nebyla tak mokrá.
Autor: FTV Prima
Na pánev kápněte trochu oleje.
Autor: FTV Prima
Ryby dejte péct. Pánví občas zatřepejte, aby se ryby nepřichytily.
Autor: FTV Prima
Včas otočte a ryby propečte z druhé strany.
Autor: FTV Prima
Ryby jsou hotové, když jde lehce odstranit hřbetní ploutvička.
Autor: FTV Prima
Nakonec k nim přidejte kousek másla, ať je pěkně navoní.
Autor: FTV Prima
Pečené ryby přendejte na servírovací tác či talíř.
Autor: FTV Prima
A můžete je polít rozpuštěným máslem.
Autor: FTV Prima
Na pánev dejte lehce ohřát sojové klíčky (nebo klíčky munga, výběr je na vás).
Autor: FTV Prima
Přidejte sterilovaný hrášek.
Autor: FTV Prima
Osolte, opepřete, zamíchejte.
Autor: FTV Prima
Přidejte filety z pomeranče.
Autor: FTV Prima
Promíchejte, stáhněte z pánve a servírujte na misku.
Autor: FTV Prima
Hráškovou omáčku také dejte na samostatnou misku.
Autor: FTV Prima
A užijte si rybu se zeleninou, tedy v kombinaci, která je skutečně lehká.
Autor: FTV Prima