Diskuze
Pohlreich otevřel japonskou restauraci. Tady nejsou patlalové, tvrdí
Děkujeme za pochopení.
P16e33t87r 46D84a58v70i63d
tak jsem to tady pročetl. A mám k tomu jediné: Nikdo vás přece nenutí do té restaurace chodit. Nelíbí se vám? Tak tam nechoďte. Jestli chodíte do restaurace kvůli tomu abyste dostali vodu zdarma, tak si choďte tam kde jí dávají. Já osobně nevím, proč by měl někdo něco rozdávat zadarmo. Napijte se doma.
I39v68a97n 88Č78u56k85a
a když už nevíte co, tak tam vražte černý pivo.
E36l67i61s57k91a 63J19a70n34e13c31k24o63v44a
ze ja na ty dikuze furt lezu
O46l16g32a 13P65o70l72á86č20k73o51v37á
Ať je ZP jaký chce, v TV respektoval formát pořadu a dělal, co se po něm chtělo. Ale jedno se mu upřít nedá-ukázal, jaké chemikálie se v mnohých restauracích nabízejí a že jde vařit z čerstvých surovin, sezónních a lokálních. Co si myslet o restauraci, kde požádáte servírku o kuřecí plátek podušený na vodě, nesolený, bez koření a suché brambory s oříškem másla zvlášť. Pro dítě po mononukleóze. Dostanete přesolený přepepřený kus masa, omaštěné slané brambory a vše přelité UHO z pytlíku. Chyba v komunikaci, arogantní kuchař? Měla jsem chuť nadávat víc než ZP.
M40a40r10t23i18n 88N16e72r56m48u70t
ještě chybí strážce etikety jako ve filmu Banzai (když někomu nejde chytit hůlkami třešnička a švindluje, tomu usekne ruku)
H39e54r30b48e98r39t 66V11á26c14l94a32v90s65k75ý
Na stejné adrese předtím býval SUSHI POINT, kterému se asi příliš nedařilo. Drobná redekorace, Pohlreichova tvář, patřičný boost v médiích, a krach se mění v úspěch (?)
J89i24ř19í 48B56a86u15e63r
Nikomu jinému ale tomuhle frajerovi přeji hodně brzké zkrachování.
J57i44ř31í 72D57r53a71h35o33t45a
I já jsem projel japonsko, cestoval jsem po něm 3 měsíce a sushi jsem jčedl prakticky denně. Ale suveréně nejlepší sushi jsem jedl v Indonesii v jednom bufetu u rybího trhu, kam chodí převážně rybáři, když se ráno vrátí z moře. Mám Pohlreicha rád, fandím mu, a má pravdu, že je to vždy o surovinách. Ale ať se nezlobí, tady v česku nikdy a nikde nekoupí nic skutečně čerstvého . Nicméně mu držím palce. Ale možná by se měl občas podívat do svých ostatních provozoven. Ano, jeho jméno dnes dělá hodně, ale to, co jsem dostal na talíř v jeho restauraci ve švýcarském Romanshornu , to byla doslova tragedie. Bramboračka byla rozvařené bramborové bláto s trochou tvrdé zeleniny a svíčková , na té byli nejlepší brusinky. Knedlík zdrcnutý, maso tuhé, omáčka přeslazená.
P18a18v56e42l 98O91d62r18a91z82i33l
V zásadě tedy říkáte, že nejlepší ryby jedí pouze rybáři, ti je jedí "ještě teplé."
J90i96ř70í 39M28a71c69e18k
Přál bych si, aby redaktoři měli stejný cit pro češtinu, jako mají ti kuchaři pro japonskou kuchyni. Pak by redaktoři nevytvářeli perly typu „japonská kuchyně zdaleka není jen o sushi“.
R17i33c55h72a27r54d 91H46e90j12z25l79a39r
Interiér se mi z fotek jeví jako zcela bežný, neútulný, vytvářející dojem čekárny nebo jídelny v administrativní v budově. V podstatě tento dokola opakující se styl české architektury posledních let, která to pokládá za vrchol. Určitě to je ale věc vkusu, někomu se zcela jistě líbí, jen jsem chtěl sdělit svůj názor, že takových prostor je dnes všude tolik, že nemohou zaujmout a nalákat. Mne a lidi co znám, tedy spíš ne. Kuchyň asi bude skvělá, jen mistr tam nemůže trávit každý den a zajímalo by mne odkud berou suroviny? Vozí letadlem z japonska denně čerstvé? Každopádně jednou zajdu a porovnám s jablečnými restauracemi co znám odjinud.
P86a69v61e63l 61O42d25r37a78z16i61l
Kdybyste si kromě prohlížení fotek ještě navíc přečetl článek, tak byste věděl, proč je interiér takový, jaký je.
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze
Řada maminek řeší u dětí odřená kolena, škrábance, neštovice nebo třeba záněty středního ucha. Z těchto příhod se děti většinou velmi rychle...