náhledy
Prostor, v němž se natáčí šéf učí vařit...
Autor: FTV Prima
Světlý drůběží vývar...
Autor: FTV Prima
Konsomé s krupicovými noky
Autor: FTV Prima
Konsomé s celestýnskými nudlemi
Autor: FTV Prima
Kousky oháňky pro míchané s kořenovou zeleninou a kořením vložte do trouby vyhřáté na 220 °C.
Autor: FTV Prima
Během pečení obsah pekáče párkrát promíchejte.
Autor: FTV Prima
Zhruba takto by měla vypadat dozlatova opečená oháňka s kořenovou zeleninou...
Autor: FTV Prima
Slijte vypečený tuk.
Autor: FTV Prima
K zelenině přidejte pár lžic protlaku a červené víno.
Autor: FTV Prima
Vyberte oháňku do hrnce a zeleninu dál restujte...
Autor: FTV Prima
Zeleninu dál restujte...
Autor: FTV Prima
V troubě rozpečené kousky oháňky s kořenovou zeleninou a kořením zalijte vodou a nechte vařit 4 až 7 hodin.
Autor: FTV Prima
Kusy oháňky přendejte do hrnce.
Autor: FTV Prima
Restujte, až protlak zkaramelizuje a víno se odpaří.
Autor: FTV Prima
Orestovanou zkaramelizovanou zeleninu přidejte do hrnce k oháňce...
Autor: FTV Prima
Přilijte studenou vodu a pozvolna přiveďte k varu...
Autor: FTV Prima
Vývar přeceďte a nechte zchladit.
Autor: FTV Prima
Přecezený vývar je nutné nejprve zchladit, šéf si pomohl postavením misky s vývarem do ledové tříště.
Autor: FTV Prima
Vývar je ideální zchladit přes noc, v rámci natáčení pomohla miska usazená do ledové tříště...
Autor: FTV Prima
Vývar je ideální zchladit přes noc, v rámci natáčení pomohla miska usazená do ledové tříště...
Autor: FTV Prima
Na řadu přijde čištění vývaru...
Autor: FTV Prima
Mleté libové hovězí maso přidejte ke sněhu z pěti bílků a promíchejte.
Autor: FTV Prima
Maso promíchané se sněhem z bílků přidejte do hrnce se zchladlým vývarem.
Autor: FTV Prima
Míchejte, dokud nepřivedete k varu a bílek s masem se neusadí na povrchu, jinak hrozí, že se vám přichytí na dno hrnce.
Autor: FTV Prima
Jakmile se sražený bílek (a pod ním mleté maso) usadí na povrchu, už nemíchejte! A vařte zhruba 50 minut.
Autor: FTV Prima
Vývar opatrně nabírejte tak, abyste si do něj nezamíchali krustu ze sraženého bílku a mletého masa.
Autor: FTV Prima
Přes čistou utěrku (plátýnko) přeceďte všechen vývar.
Autor: FTV Prima
Servírování konsomé: s játrovými knedlíčky, s krupicovými noky...
Autor: FTV Prima
Ochutnávání konsomé naservírovaného s několika rozdílnými druhy zavářky: krupicovými noky, játrovými knedlíčky a celestýnskými nudlemi.
Autor: FTV Prima
Polévka je grunt, proto u Pohlreicha žádné náhražky neprojdou...
Autor: FTV Prima