náhledy
Český majitel podniku nejraději popíjí...
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich do Bavor pěkně zapadl.
Autor: Prima TV
Pohlreich poučuje kuchaře, že s masem musí zacházet přesně podle předpisů, ne si to dělat jedodušší, aby měl čas na popíjení.
Autor: Prima TV
Maso se má podle Pohreicha naporcovat hned, jen tak se co nejlépe využije.
Autor: Prima TV
Jednotlivé druhy mas se v kuchyni nesmějí při skladování míchat. Kuřecí nemá u hovězího jednoznačně co dělat!
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich se snaží postavit do latě kuchyni podniku U Dobráčka na úpatí bavorských Alp.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich se snaží připomenout poctivou kuchyni z čerstvých surovin.
Autor: Prima TV
Stálé hosty by ani ve snu nenapadlo, že dostávají něco jiného, než si objednali.
Autor: Prima TV
Roky klamaní hosté přestanou k Romanovi po deseti letech chodit.
Autor: Prima TV
Bavorská hospůdka "U Dobráčka" má potenciál stát se oblíbeným podnikem. Musí ale dobře a poctivě vařit.
Autor: Prima TV
Bavorská hospůdka "U Dobráčka" má potenciál stát se oblíbeným podnikem. Musí ale dobře a poctivě vařit.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich s českým majitelem bavorského podniku.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich se snaží postavit do latě kuchyni podniku U Dobráčka na úpatí bavorských Alp.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich se snaží postavit do latě kuchyni podniku U Dobráčka na úpatí bavorských Alp.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich se snaží postavit do latě kuchyni podniku U Dobráčka na úpatí bavorských Alp.
Autor: Prima TV