Diskuze

VIDEO: Brambory jsou poklad, tvrdí Pohlreich. Tento díl si zamilujete

Brambory jsou zdánlivě banální příloha. Jenže ne nadarmo se říká, že to je královská zelenina. Podívejte se, jak snadné může být krkonošské kyselo, kaše se sýrem a zeleninou nebo anglické fish and chips.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Brambory v jakékoliv podobě jsou chutné. Takové pečené v kachlových kamnech k tomu máslo a podmáslí, to je bašta. Ani maso není potřeba.

3 0
možnosti

na toho pstruha mam zalusk. 10 cm koupis za 10 kc, za pul roku ma 30 cm. [>-]

0 1
možnosti

V sobotu Hruška zkoušel bramborové lupínky v mikrovlnce, sám jsem to zkoušel a docela dobré (u mě cca 8 minut)

0 0
možnosti

Ten zase dává té češtině po papuli, zpátky na základku pepíku.

0 2
možnosti

Vy na tom s pravopisem take nejste nejlepe

1 0
možnosti

jak jsme vůbec mohli doteď žít bez Pohlreicha? Období temna skončilo, brambory na stůl ;-D;-D;-D

4 8
možnosti

To už tady dávají i reklamu na televizní pořady? :D

1 3
možnosti

asi rok co je idnes mediální partner

1 0
možnosti
Foto

u nás není nikde k sehnání kvásek, vyrobit se mi ho nedaří, žitné mouky co se prodávají obsahuji geneticky upravený oves a z toho to nejde.Rv

0 12
možnosti

To video je trochu mimo mísu.Čánek o bramborách a video o rybách.Navíc vychytávka-ryba na pánev kůží dolů a suchá.Celou dobu co Zdeněk vaří,tak toto neustále opakuje.Že by to ještě někdo nevěděl?

5 0
možnosti

Holt vsichni nejsou takovy sefkuchari jako jste vy.

3 1
možnosti
Foto

odkud Pohlreich pochází?že se odvažuje názývat Krkonošské kyselo co tak vůbec nevypadá!!

2 9
možnosti

Taky jsem zírala. Kvásek, sůl, sušené houby, brambory ve slupce vařené, které se ke kyselu přikusovaly, .... to je to původní obyčejné kyselo našich předků ... teď se do něj přidává osmažená cibulka, smažená vajíčka a kousek másla.

To snad popletli popisky.

1 0
možnosti

Hezky si při otáčení zakydal z venku pánev a pravděpodobně i vařič olejem ;-D

4 4
možnosti

To víš, šéfkuchaře zajímá pouze výsledek na talíři.

6 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...