Diskuze

VIDEO: Pohlreich už má Vánoce, připravil hrušku ve víně se zmrzlinou

Nedělní pořad Teď vaří šéf! sází na pochoutky z ovoce. Na hrušku vařenou v čaji s vínem si vzpomenete i na Vánoce. Už jenom proto, že ji provoní skořicí a hřebíčkem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Níže mě rozesmál pan Šnek: "Česká gastronomie bývala v temnotě, pak Bůh řekl : „Budiž Polhreich!“"

Tak tohle nemá chybu. V ČR je mnoho profíků, kteří se Pohlreichovi minimálně vyrovnají. Ano, Pohlreich je opravdu extratřída, ale považovat ho za spasitele.... to je úsměvné.

0 0
možnosti

B73e24n 91P86a17v16k27a

25. 11. 2014 15:24

Ale on řekl jako první a tak nějak zakořenil do lidí, že něco je prostě echrchel a že se to tak dělat nemá. Prostě řekl, že tady je laťka gastronomie a kdo je pod ní, tak nemá vařit, ale jít třeba kopat, protože kaťáků a prsou z broskví tu již bylo dost. Protože fakt není nic horšího, než když se vám nechce vařit a chcete se jít najíst a představa, že dostanete tak maximálně smažák, člověka přivádí do zoufalství. O firemních závodkách či různých vývařovnách nemluvě. A i ty školní jídelny se prý zlepšily (ale těžko říci, jestli kvůli P).

0 0
možnosti

Hlavne nezapomenout na kameru ukazat kdo to sponzoruje, i kdyz ocenuji, ze to neni Babica a nema primo reklamni okenko, tohle je vcelku nenasilne;-D Jinak Pohlericha mam docela rad, da se na to koukat a chtel bych nekdy ochutnat co vari, ale na to nemam:-)

0 0
možnosti

tak je to dražší ,ale ve dvou jsme si udělali výlet byli jsme autem takže bez vína ...já předkrm ,polévka a kus hovězího ,přítelkyně předkrm a nějaký losos a salát a vyšlo to do 1500 ....jednou za čas se to dá a stojí to za to vyzkoušet

0 0
možnosti

D79a10v72i29d 24E34v66a60n

23. 11. 2014 23:44

Pohlreich má dobrý hlášky,

ale vařit neumí.:-(

Vietvičky skořice rostou

asi jenom ve Vietnamu.:-P

Vždycky nakonec všechno

narve do mixéru a rozmixuje to

do mrtě.:-/

Proto tam asi není ten konec;-D

1 8
možnosti

Nevím, kde sehnat větvičky skořice...

2 0
možnosti

mimochodem to upozorneni na product placement jsem prehledl, nebo se na nej uz kasle?

0 0
možnosti

bomba. mistr sveta amoleta, kterej se vysmiva babicovi za cokoliv pridava badyan, aby to ziskalo "anyzovou vuni" a pak tam hodi dokonce 2 "vetvicky" skorice, no to je fakt kabrnak. ;-) (nevypovida to nic o jeho schopnosti varit, jak bystry ctenar snadno odhalil)

2 13
možnosti

Vy nevite, ze skorice, badyan a hrebicek je to spravne koreni pro hrusky ve vine?8-o

1 0
možnosti

T59o93m98á57š 46H74o44l68u77b

23. 11. 2014 16:39

jsi asi nepochopil, že je to jeho práce---umět vařit a " nepárat se s amatérama, kteří si hrají na kuchaře " v TV pořadu. V soukromí je jiný. Ale role je holt role. Něco jako Štrosmayer v Nemocnici na kraji města

1 1
možnosti

T81o41m55á41š 57H70o21l66u12b

23. 11. 2014 16:41

to mělo být na Protivu, níže

0 0
možnosti

Nic noveho pod sluncem. Delame to v mikrovlnce, ve smesi cerveneho vina, portskeho, cukru demerara a koreni. Hrusky do puli ponorene, Po 3 minutach obratit neponorenou stranou dolu a za dalsi3 minuty hotovo. Servirovat s vanilkovou zmrzlinou dobre kvality.

3 2
možnosti

T75o54m35á11š 34H19o75l36u67b

23. 11. 2014 16:40

co to je demerara?

0 0
možnosti
Foto

;-D Tak to příště bude asi vypečený Babica ne. ;-D;-D

1 2
možnosti

fakt by me zajimalo, jak dlouho jeste ubozakum tenhle "vtip" vydrzi...

1 2
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!