Diskuze
Poznala jsem Pohlreicha, jak ho neznáte: na kurzu vaření zazpíval
Děkujeme za pochopení.
vilemina
zábavné kurzy
Kurzy v Prakulu znám, a nejen s Pohreichem - nadšení redaktorky se nedivím, protože tam opravdu vše funguje, kuchaři mají charisma, pečují o vás a tady zažité principy určitě vylepší vaše vaření...stojí to za to, je báječná zábava.
Pundit
Suchdol
Uf, to byla makačka dostat na ten Suchdol. Kolik stovek kilometrů že to je? zeptal by se člověk neznalý Prahy. Tak jsou to celé 4 km, slovy: čtyři kilometry od stanice metra.
Inkvizitor Johny
Re: Suchdol
Třeba šla pěšky v podpadkách. To by byl na Pražandu slušnej výkon.
Inkvizitor Johny
Re: A kolik ten kurz stojí?
To je nepodstatní informace
pravicovyruger
Ač nekuchař , pocházím z rodiny , kde je otec
profesionální kuchař ve velkém , kvalitním hotelu v zahraničním vlastnictví. Vařil a vaří skvěle i doma.
Určitý náhled díky tomu člověk má. Pohlreich patří jistě mezi to dobré z české gastronomi, existuje více stejně kvalitních (a mediálně neznámých) kuchařů. Bohužel je jich ale stále málo a proto naprosto souhlasím s drtivou většinou toho, co Pohlreich , někdy i trochu expresivně říká.
Moc bych si přál, abych mohl v Praze, podobně jako třeba v Berlíně , PAříži, nebo Vídni vstoupit do "obyčejné restaurace" a velmi kvalitně se najíst za rozumnou cenu.
Celková degradace stravování začíná na tupém požadavku lidových mas, že suroviny mají být co nejlevnější a končí tristním stavem personálního obsazení českých hospod a restaurací.
PS. Kurzy Kulinářského institutu jsou skvělé a mají svoji cenu, vyzkoušel jsem a těším se na další.(nemusí být nutně s POlhreichem, který byl ale skvělý)
BigpetBig
Re: Ač nekuchař , pocházím z rodiny , kde je otec
A srovnáváš podobné cenové rozpětí ve všech těch městech? Nemyslím, že by ses tady nedokázal dobře najíst za ceny jako tam....
Pavel1978
PR
Musím smeknout před PRAKULEM a spol (Pohl, Karp, Mau...)jak mají udělané PR. 5 lidí tvroří gastro novinařinu v České republice. Gratulace a závidím
laxx
Správně,
dáme do toho limetkovou šťávu a kdo nemá limetku dá do toho citron, a kdo nemá citron dá do toho sojoFku a kdo nemá sojoFku tak tam vrazí cibuli, a kdo nemá cibuli tak tam dá kečup, prohodíme na pánvi. BabYca 4ever
Jean-Luc Picard
Re: Správně,
A to je jako k věci, nebo jen máte diskusní průjem?
z tohoto mraku nezaprší
Si říkám, že Pohlreicha musí brzo trefit
připadá mi, takhle z venku, že musí mít dost brutální tempo, podle toho, co všechno stíhá. A nebo má tak kvalitní spolupracovníky, že je na ně spoleh a má od určitých záležitostí (hlavně asi provoz restaurací) klid. Taky možnost.
TondaN
především
to polreich umí,to ostatní je věc názoru
opportunity
Re: především
Umí, to je fakt. Je svérázný, taky fakt. Ale bez televize by byl jen jeden z mnoha, taky fakt. Kdo není v médiích, jako by nebyl...
czechdaytrader
haha
Ze to je v Suchdole,to je fakt dulezita pripominka pro mimoprazske,kteri se vlaci i stovky KM . Ale jeste jedna vec . Kolem ty budovy obcas jedu na kole a tipoval bych to spis na varnu pervitinu .
ccaaggii
Re: haha
Oni tam nemaj liberecký párky a plnotučnou hořtici, viď? Tak je to asi fuj =D
kockazpassau
Při pohledu na něj
bych sousta nepozřela. a to nemůžu myslet už vůbec na jeho slovník
beachside
Re: Při pohledu na něj
to takový Babica,to je jiná mňamka,co?Krasavec,inteligent,škoda jen,že vaří,jak prase.
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...