náhledy
Kurz vaření v Prakulu.
Autor: Michaela Červená
Všichni účastníci kurzu maso naporcovali a připravili.
Autor: Michaela Červená
Zdeněk Pohlreich zkoumá teplotu vývaru.
Autor: Michaela Červená
Správné naaranžování na talíř vyžaduje trochu soustředění.
Autor: Michaela Červená
S talířem si člověk musí vyhrát, žádné hala bala, soustředí se Pohlreich.
Autor: Michaela Červená
Kuchaři jídlo posypali mořskou solí.
Autor: Michaela Červená
Podávalo se s estragoovou omáčkou.
Autor: Michaela Červená
Pošírované kuře chutnalo skvěle.
Autor: Michaela Červená
A ještě dozdobíme plátkem pomeranče, ušklíbá se ironicky televizní šéfkuchař.
Autor: Michaela Červená
Na kurzu vaření v Prakulu je legrace. Hlavně když Vaněk s Pohlreichem zdobí talíř.
Autor: Michaela Červená
Na kurzu vaření v Prakulu je legrace. Hlavně když Vaněk s Pohlreichem zdobí talíř.
Autor: Michaela Červená
Na kurzu vaření v Prakulu je legrace.
Autor: Michaela Červená
Prototyp špatného talíře.
Autor: Michaela Červená
Tak má vypadat správně nazdobený talíř, vtipkuje Vaněk a pózuje s kečupem.
Autor: Michaela Červená
Zdeněk Pohlreich ukazuje, jak správně zavinout křepelku.
Autor: Michaela Červená
Zdeněk Pohlreich ukazuje, jak správně zavinout křepelku.
Autor: Michaela Červená
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou.
Autor: Michaela Červená
S ženami se duo Pohlreich Vaněk fotí velmi rádo. Kurz vaření v Prakulu.
Autor: Michaela Červená
V Prakulu jsme pekli křepelku.
Autor: Michaela Červená