Diskuze

Sůl, pepř a prstový test. Experti na maso radí, jak správně grilovat

Krásné počasí vybízí k rozpálení grilů. Vybrat ten správný není nijak obtížné, větší vliv na výsledek má spíš to, jak se k němu postavíte. Projděte si základní pravidla grilování. A vyzkoušet můžete i jeden ze čtenářských receptů, se kterým soutěžíte o kontaktní grily.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Můžete grilovat i na plynovém grilu, ale většina kuchařů se shoduje, že maso nikdy nechutná tak dobře jako z ohně."

Naznačují odborníci, že na plynovém grilu uděláte steak bez ohně? 8-o

3 0
možnosti

Já bych si jen dovolil poznamenat, že pochutiny nejsou vše co nám chutná a už vůbec ne maso na grilu. Pochutina je čaj, kakao, káva, tabák apod.

1 0
možnosti

J56a21n 73D13v92o12r67a97k

7. 6. 2018 10:04

No podle tohoto, v článku uváděném receptu na žebra , je čas na přípravu cca 6 hodin grilování.To znamená, že spotřebiujete skoro celý pitel uhlí. Za tuto dobu mám ugrilované vepřové žebírka včetně konzumace a zapití.

0 0
možnosti
Foto

Pitel, to jo. Ton je prič co bi dup.

3 0
možnosti
Foto

Experti na maso.....;-D;-D;-D Hned mam ten patek zabavnejsi...

0 0
možnosti

Velmi doporučuji vyzkoušet steak z Mangalici. Je to skvost, sehnat se dá jen na pár místech v Praze. A z přeštického prasátka se dá grilovat vše, prodává se většinou na kosti a takové plátky bůčku, to je lahoda. Tedy, už aby byl večer. Jinak článek skvěle popsaný.

0 0
možnosti

A81d40a89m 42R56y65c20h17l48ý

31. 5. 2018 21:11

Perfektní článek, dost věcí jsem si ujasnil. Jen mi v článku chyběla informace zdali maso naklepat či nikoliv???

1 0
možnosti

stejky se nenaklepávají....

3 0
možnosti

O víkendu jsem měla ten nejlepší hovězí stejk co jsem kdy v životě jedla. Byl z rosbeefu, mladého býka a prostě grandiozní. Původně jsem si nechala upéct i lilek, protože jsme si myslela žeč stejk bude tuhý a nebude mi chutnat. No, vegetarián ze mě teda fakt asi nikdy nebude.

6 1
možnosti

Stejk z rosbeefu? A to se řadí mezi masová jídla nebo se to někde vyrábí? :-/

0 0
možnosti

Grilování?? Tento výdobytek přenechávám dobytkům. Chápu, že je to jaksi v módě, ale díky, já opravdu ne. Ale chápu že jsou tací, co nadšeně provolávají: "Mámo, hele v Lídlu je parádní uzenina s 30% masa, koupíme si k tomu pívo a bude paráda"

0 16
možnosti

Grilovat opravdu nemusíte jen uzeniny. Navíc letní grilování může být fajn společenská či přátelká akce. Grilovaný sýr, maso, ryba, banán, zelenina. A vínko je také fajn.

11 0
možnosti

Eeeeeeeeexperti zapomněli napsat, že grilování je jeden z nejhorších a nejnezdravějších příprav jídla. Je to perfektní cesta k rakovině žaludku. V Americe a Kanadě se přestává grivolovat na otevřeném ohni, tak se tom musí strčit trubkám do bývalé východní Evropy, protože tam to ještě nedošlo.

1 13
možnosti

;-D;-D jojo takovej grilovanej pstruh v alobalu na lávovém kameni to je strašná věc. Rakovina sama.

8 0
možnosti

Nějak se ve článku nepíše o klasice - krkovičce !

1 0
možnosti

J19o89s64e45f 87P88i97h41r31t

31. 5. 2018 12:59

Jedině dobře... Je to tedy jen můj názor, ale pořád nechápu tu oblibu krkovice u nás. Vždyť to je chuťově snad nejhorší maso, co jsem kdy jedl...

2 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč
2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč

Zúčastněte se volby jména roku 2024 a správně odpovězte na soutěžní otázku.