náhledy
Oponka je vnitřní sval na bránici s dlouhým vláknem.
Autor: Amaso
Na podpalování grilu jsou ideální komínové podpalovače.
Autor: Marek Burza
Čerstvé klobásky na gril
Autor: Amaso
Plemeno wagyu má úžasné mramorování, je však ďábelsky drahé. Zde ukázka nízké roštěné.
Autor: Amaso
Veverka je jedním z méně obvyklých kousků masa ke grilování.
Autor: Amaso
Malé stolní grily koupíte i za tisícovku, mívají nepřilnavý povrch.
Autor: Concept
Cestovní gril je neprodyšně zabalený.
Autor: Marek Burza
Kartáč 3v1. Škrabka, kartáč i houbička
Autor: Campingas
Flank steak osolíme a opepříme a vložíme na gril rozpálený na maximum. Grilujeme 3 - 4 minuty z každé strany, před podáváním necháme asi 5 minut stát. Podáváme s čerstvou bagetou a švestkovou nebo brusinkovou omáčkou.
Autor: Bořek Laník
Grilovaná kuřecí stehna - Stehna naložíme do marinády z oleje a barbecue koření a cca 2 hodiny grilujeme na dřevěném uhlí. Podáváme s dipem ze zakysané smetany s česnekem a salátem z čerstvé zeleniny.
Autor: Kristýna Svátková
Kotleta z plemene wagyu
Autor: Amaso
Takto si chlapi představují pořádnou snídani.
Autor: Amaso
Loupaná plec s ponechaným tukovým krytím
Autor: Amaso