Diskuze

Pohlreich udělal rybí marinádu z kajenského pepře. A pak svlékl kůži

Recept na zdravou a lehkou večeři rovná se ryba. Zdeněk Pohlreich vyzkoušel pražmu královskou, která má velmi chutné a šťavnaté bílé maso. Přitom není tak drahá jako například losos. Pokud ji budete kupovat ve specializovaném obchodě, dostanete se do tří set korun za kilogram, což není o moc víc než za běžného pstruha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D49a79v30i36d 79H62o91f

27. 11. 2018 10:17

tak já třeba kůži z ryb nejím

0 0
možnosti

No teda nevim. Mam ho rad, sto lidi, sto chuti... ale davat marinadu na kuzi a pak ji stahnout... jeste muzu pochopit, ze ne kazdej kuzi ji a ze snazi o maximalne dietni maso, takze se zbavi tuku pod kuzi (i kdyz prave ten dela zacnou cast chuti). Ale kdyz nechci tam pikantni chut, tak neudelam tu marinadu tak palivou,ne?! A ne abych marinoval tu cast, kterou pak vyhodim, aby me to nepalilo...

1 0
možnosti

Kůži nedám! Ani tu z ryby.

1 0
možnosti

To nejlepší teda vyhodil. Proč to tam patlal?

0 0
možnosti

To kdyby v restauracích tušili, že za dveřma čekají zástupy zákazníků lačnících po rybích kůžích...

4 0
možnosti

No tak hlavně aby ji v tom Kauflandu měli.

2 0
možnosti

K22a69r57e43l 38N59o60v86á47k

26. 11. 2018 10:32

Pohlreich svlékl kůži? On je had?

1 0
možnosti

No to je machr, posypal rybu korenim, ale pak si vzpomnel ze mel sundat z ryby kuzi, takze musel korenit znova. Rv

1 4
možnosti

Tedy Vy jste ale odborník8-o. Co si to přečíst ještě jednou:-P

1 0
možnosti
Foto

No to mě právě udivilo, že pak tu kůži svlékl, odstranil, vyhodil. To pak ta marináda přeci postrádá smysl, ne? Marináda se přece používá hlavně k dochucení, resp. celkové chuti masa, no a když pak to potřené místo po upečení / grilování / odstraním, tak odstraním z 90% i tu chuť . . . ?:-/

2 4
možnosti

Ryba byla marinadou nejen pomazana, ale i vymazana.

3 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...