náhledy
Cibulová marmeláda nebo chcete-li čatní, italsky "marmelatta di cipolle di tropea"
Autor: Tomáš Mikule
Červenou cibuli oloupejte a pokrájejte na měsíčky.
Autor: Prima TV
Pokrájenou červenou cibuli zalijte v misce koňakem i vínem.
Autor: Prima TV
Přisypte oba druhy cukru.
Autor: Prima TV
Všechny ingredience důkladně promíchejte.
Autor: Prima TV
Všechny ingredience důkladně promíchejte.
Autor: Prima TV
Misku překryjte fólií a nechte cibuli v ledničce přesně 6 hodin marinovat.
Autor: Prima TV
Po šesti hodinách marinování přendejte směs do kastrólku.
Autor: Prima TV
Na mírném plameni nechte směs 30 minut bublat za občasného jemného promíchání.
Autor: Prima TV
Na mírném plameni nechte směs 30 minut probublávat za občasného jemného promíchání; až zhoustne a vytvoří se sirup.
Autor: Prima TV
Chcete-li hotovou cibulovou marmeládu skladovat, můžete ji přendat do sklenic, zavíčkovat a sterilovat.
Autor: Prima TV