náhledy
Připravit kapra může být voříšek.
Autor: Profimedia.cz
Rybu si položte na papírovou utěrku.
Autor: Marek Burza
Podél kosti nařízněte zpoloviny hlavu
Autor: Marek Burza
Prořízněte hřbet podél páteře.
Autor: Marek Burza
Podél žeber odřezávejte maso.
Autor: Marek Burza
Filet odřezávejte jen asi do dvou třetin, tam, kde končí žebra.
Autor: Marek Burza
Zbytek masa se dořízne k ocasu.
Autor: Marek Burza
Odřízněte okraj "pupku" s ploutvemi
Autor: Marek Burza
Od ocasu shora nařízněte maso a nožem vodorovně řežte podél kůže.
Autor: Marek Burza
Jakmile to půjde, pevně chyťte kapra za ocas
Autor: Marek Burza
Plochou nože tlačte ke stolu.
Autor: Marek Burza