Šéfkuchař oceňované pražské restaurace Field Radek Kašpárek | foto: Tomáš Krist, MAFRA

Kašpárek vaří zdravotníkům. V michelinské restauraci se chystá česká klasika

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Vzpomínám si na jednoduchý, čistý interiér, proměnlivý strop od streetového výtvarníka Jakuba Matušky alias Maskera a na jídla, ze kterých jsem měla oči navrch hlavy. Každá porce byla umělecké dílo, které bylo skoro škoda ničit vidličkou. Neumím si představit, jak se tahle restaurace mohla proměnit v českou závodku.

Ulice kolem pražského Františku jsou vymetené. Na jaře se tudy přehnala první covidová vlna, právě se valí druhá. Ale je půl deváté ráno a to tady bývá možná vymeteno i v normálnějších časech. Chvíli bloudím uličkami, než najdu Field restaurant.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Hovory na talíři