Diskuze

VIDEO: Jak na hustou rajčatovou polévku, radí šéf. Jíšku nepotřebujete

Je to teplé, skvěle to voní i chutná a je toho dost. Dalo by se říci o talíři hutné rajčatové polévky, která je ideálním jídlem pro ty, co si chtějí pochutnat a přitom si udržet i s přibývajícími lety rozumnou postavu. Jako šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdeňku, Zdeňku taková rajčata ze supermarketu do polévky...to by ti Italové .. (i jiní) dali...

0 0
možnosti

jednou jsem viděl jak ji dělá Ridi rajčata s pečivem a od tý doby ji děláme a je super

1 0
možnosti

D77a48d83a52k 78P89e42t58r

8. 11. 2016 6:50

Brokolici by měl ničit v troubě jen polovinu času než květák. Je snad jasné proč.

1 0
možnosti

Gazpacho podle Arnolda Rimmera :-)

0 0
možnosti

Varici samozrejme...

0 0
možnosti

Zdeněk shodil ty svoje trojky?

0 0
možnosti

Připadá mi to spíš jako kaše, než jako polévka... A vonět to bude vším možným, jen ne rajčaty. Taková babiččina rajská polévka s rýží a smetanou, to byla ňamka...

1 5
možnosti

P18e39t32r 86M71a49r57e19k

7. 11. 2016 13:24

Dovolím si nesoulasit. Rajčatová polévka tak, jak ji znám z Itálie nebo třeba rajčatová s plody moře, je naprostá bomba. To nemá s rajskou známou z českých školních jídelen nic společného.

7 0
možnosti

P16e23t47r 80M94a96r53e58k

7. 11. 2016 13:25

Pardon, to patřilo pod příspěvek pana Pospíšila níže.

0 0
možnosti

Rajčatová polévka? Větší hnus snad není.

0 18
možnosti

Větší hnus je z přehledem koprovka s vejcem

0 12
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně

Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...