Diskuze
Medovník zvládnete upéct domácí. Podle vyzkoušeného receptu panímámy
Děkujeme za pochopení.
E22l67i50š94k85a 92K60u14č43e52r11o89v93á
upéct to fakt není těžké. problém je, že pak máte doma celý medovník k sežrání :-D
A23l86e81x90a24n95d84r 66K31o25s40t50k20a
Tak vemte třeba do práce ne? Víte jak bylo milé, když prostě komu takhle něco přebývalo tak přinesl? Tu dort, tam koláč, někdo slané..
R42a21d56k17a 93V20á29c18l95o90v84á
Nenatírají se některé pláty i marmeládou?
T50e15r46e16z12i92č12k90a 41S64v88a97t20á
Myslím, že ne. To už je jiný recept...
P58a23v29e50l 90J51e20ř53á75b60e49k
To je článek za trest - jedu si medovník koupit, protože u mne medovník je už diagnóza.
Divím se mladým - kdyby raději za "jontíka" si koupil medovník, tak jsou ještě veselejší.
A56l35e57x89a69n84d26r 94K95o62s73t89k48a
Skuste to kombinovat. Třeba takové paličky kandované v medu, to je veselá dobrota :)
K59a29r32e38l 59S78o77c31h58ů95r45e95k
Tak hlavně, že napíší teplotu a zapomenou na dobu pečení. Ta je opravdu krátká, protože těsto je tenoulinké. Já dělám víc supertenkých vrstev a peču cca 3 minuty, kdo to má silnější, tak asi 7 minut. Pak mi tam rozhodně chybí potírání plátů, protože pouze samotným krémem to nebude ono. Já používám javorový sirup na každý plát a teprve potom dávám krém. Na čokoládu bych se vykašlal úplně, patří tam ořechy, které smíchám z rozdrobenými upečenými okrojky a pak už je to jen o pár tajných tricích :-)
J98o67s15e48f 74M82i73k54u95l58í75k
Já jim dám sádlo místo másla. Zase kur.vit takové dobroty, tak je tam snad napsáno máslo, tak tam má být máslo a ne že se tady budou zase oje-bávat recepty. Pak si kdekdo stěžuje, jak se oje-bávaj složení párků, šunky atd. , když právě tady to už začíná ojebáv-áním receptů.
M44i21r30a 55L48o92v11e
V originalnim receptu "Starocesky medovnik" to sadlo opravdu uvedene je a zrejme se tam tedy i pouzivalo.
Sadlo se jinak dava take napul s maslem do kynutych kolacku. Je videt, ze se v tom moc nevyznate pane Mikulik ...to sadlo se pridava kvuli krehkosti a citit tam vubec neni, ovsem pokud je to sadlo kvalitni a ne jen nejaka imitace.
M57a83r33k80é89t71a 29Ž80e93m96l81i28č97k38o22v93á
Sádlo jedině pod maso. Tuto šílenost dělala tchýně a s medovníkem to mělo společný jen název.
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník
Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen
Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...