náhledy
Kachní stehno
Autor: Marek Burza
Interiér obslužné restaurace
Autor: Arteo
Svíčková s knedlíkem
Autor: Marek Burza
Ovocné knedlíky
Autor: Arteo
Umístění pavilonu v areálu
Autor: Arteo
Loga výstavních restaurací
Autor: Marek Burza
Návrh interiéru Tankovny
Autor: Arteo
Bar horní restaurace
Autor: Arteo
Menu Tankovny
Autor: Arteo
Menu horní restaurace
Autor: Arteo
Vepřový řízek s bramborovým salátem
Autor: Marek Burza
Kulajda
Autor: Arteo
Kančí ragú s nudlemi
Autor: Marek Burza
Kančí ragú s bramborovými šiškami
Autor: Marek Burza
Bramboráky s uzeným masem
Autor: Marek Burza
Utopenci, kteří se budou servírovat v Miláně.
Autor: Marek Burza
K většině „omáčkových“ pokrmů se bude nabízet kombinace houskového, bramborového a karlovarského knedlíku.
Autor: Marek Burza
Klobásky
Autor: Marek Burza
Zvěřinová paštika
Autor: Marek Burza
Kuchaři se na zkoušku převlékli do reprezentačních rondonů.
Autor: Marek Burza