Diskuze
Restaurace v podzemí hotelu nadchla i Madonnu, jí se tu mezi hrnci a pánvemi
Děkujeme za pochopení.
Sípomat
Já takhle jím vždycky
Ale to je proto,že jsem líný jít s jídlem z kuchyně.
Danny_Kay
Do polske restaurace?!
...leda za trest. Nemam uplne rad ceskou kuchyni...je prilis tucna. Kazdopadne s restauracemi v CR a Polsku mam pomerne bohate zkusenosti (vsak jsem taky v obou zemich zil). Polsko je zeme, ve ktere je typicke delat vsechno jen na oko...Takova Polka se z vnejsku muze jevit jako navonena krasavice, v realu by vas pak ale nemelo prekvapit, ze se ji v posteli vali exkrementy ruznych domacich mazlicku (vetsinou drobni hlodavci, pes nebo kocka by uz byl extrem) a vubec celkove se divcina chova tak, ze pokud nejste vylozene buran, je vam na zvraceni...Po prvnich zkusenostech si budete myslet, ze jste meli proste smulu na tu konkretni osobu a ze jina Polka bude proste jina...Tato najivita vas pote brzy prejde az poznate jinou Polku.Podobne je to s restauracemi...Muze to vypadat hezky, muze to hezky vonet, ale verte tomu,ze s hygienou si nikdo moc hlavu nelame. V jidle muzete najit prakticky cokoliv a to mnohdy opakovane...Najdete-li v jidle chlup, hledejte dal, verte, ze nebyl posledni.
neznalek_na_mesici
Re: Do polske restaurace?!
Mozna jen vyhledavate sobe rovne...
honza007_2011
Dilatace casu a kontrakce tataraku
Tak to je opravu roztomile ;o) 2.500.000 porci tataraku po 700 jidlech za den to je necelejch 10let provozu a to tam nic jinyho nevari? ;o) Hotel zavreli v roce 2005 a od ty doby je tam velkovyrobna tataraku - tady neco nesedi. Ach to chvastani ;o)
jeenedobík
Re: Dilatace casu a kontrakce tataraku
Pokud by ty tatráky vyráběli 5 let, tak by je museli mrskat tempem 58 kusů za hodinu (bez jakékoliv přestávky!!!).
To bylo možné snad jen v Sovětském Svazu
miš1
u nás by to teda nešlo,
naše slavné hygienické normy a předpisy podpořené tím nejhorším lidským materiálem by tohle neskously. Takže leda do Polska....
2200
nadchla i Madonu
.....nebo Madonnu? Nevěřím že by tam byla ta s jedním "N" no páni redaktoři-palec
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu
Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....
Kuchaře/Kuchařku pro střední školu
Střední škola a Mateřská škola Aloyse Klara
Praha
nabízený plat:
20 000 - 29 000 Kč