Diskuze
Restaurace v podzemí hotelu nadchla i Madonnu, jí se tu mezi hrnci a pánvemi
Děkujeme za pochopení.
Sípomat
Já takhle jím vždycky
Ale to je proto,že jsem líný jít s jídlem z kuchyně.
Danny_Kay
Do polske restaurace?!
...leda za trest. Nemam uplne rad ceskou kuchyni...je prilis tucna. Kazdopadne s restauracemi v CR a Polsku mam pomerne bohate zkusenosti (vsak jsem taky v obou zemich zil). Polsko je zeme, ve ktere je typicke delat vsechno jen na oko...Takova Polka se z vnejsku muze jevit jako navonena krasavice, v realu by vas pak ale nemelo prekvapit, ze se ji v posteli vali exkrementy ruznych domacich mazlicku (vetsinou drobni hlodavci, pes nebo kocka by uz byl extrem) a vubec celkove se divcina chova tak, ze pokud nejste vylozene buran, je vam na zvraceni...Po prvnich zkusenostech si budete myslet, ze jste meli proste smulu na tu konkretni osobu a ze jina Polka bude proste jina...Tato najivita vas pote brzy prejde az poznate jinou Polku.Podobne je to s restauracemi...Muze to vypadat hezky, muze to hezky vonet, ale verte tomu,ze s hygienou si nikdo moc hlavu nelame. V jidle muzete najit prakticky cokoliv a to mnohdy opakovane...Najdete-li v jidle chlup, hledejte dal, verte, ze nebyl posledni.
neznalek_na_mesici
Re: Do polske restaurace?!
Mozna jen vyhledavate sobe rovne...
honza007_2011
Dilatace casu a kontrakce tataraku
Tak to je opravu roztomile ;o) 2.500.000 porci tataraku po 700 jidlech za den to je necelejch 10let provozu a to tam nic jinyho nevari? ;o) Hotel zavreli v roce 2005 a od ty doby je tam velkovyrobna tataraku - tady neco nesedi. Ach to chvastani ;o)
jeenedobík
Re: Dilatace casu a kontrakce tataraku
Pokud by ty tatráky vyráběli 5 let, tak by je museli mrskat tempem 58 kusů za hodinu (bez jakékoliv přestávky!!!).
To bylo možné snad jen v Sovětském Svazu
miš1
u nás by to teda nešlo,
naše slavné hygienické normy a předpisy podpořené tím nejhorším lidským materiálem by tohle neskously. Takže leda do Polska....
2200
nadchla i Madonu
.....nebo Madonnu? Nevěřím že by tam byla ta s jedním "N" no páni redaktoři-palec
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika
Monika Pavlíčková (35 let) je maminkou dvou dcer, sedmileté Terezy a čtyřleté Laury, a zároveň také manažerkou obchodního týmu společnosti ABF,...