Diskuze

Restaurační podnikání, to není žádnej mozkovej trust, říká Pohlreich

"Gastronomie je plná všelijakýho ksindlu, stejně jako tahleta společnost," konstatuje Zdeněk Pohlreich v dalším díle Ano, šéfe!, se kterým putuje po českých hospodách. Proto je u vytržení, když U Zběhlíka narazí na majitele, kteří jsou tak poctiví, že působí jako by byli z jiného světa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pk08

10. 11. 2011 16:12
skvělý díl

tot bylo mé první sledování tohoto pořadu-PÁN mistr v oboru tam měle špičkové připomínky a majitelé strašně šikovní-přeji jim hodně zdaru v podnikání,málo stresů a hlavně velkou výdrž

0 0
možnosti

blable

31. 10. 2011 14:42
Super

Velmi sympatičtí lídé, poctiví, pěkné prostředí. Tento díl mne dojal.  Přeji jim ať se daří, zaslouží si to. Rád tam někdy zajedu.

1 0
možnosti

echeso

31. 10. 2011 8:02
Pane kuře...

...pěkné dcery!

:)

0 0
možnosti

pk08

10. 11. 2011 16:12
Re: Pane kuře...

naprostá pravda-:)

0 0
možnosti

garchandel

29. 10. 2011 8:21
super

Tak jsem se včera naivně vydal na oběd :-) Bez šance :-) Totálně natřískáno všude okolo , tolik aut co včera je v celý vesnici za celej rok :-) Ale jinak super , jak tento díl tak ta restaurace . Takže budu tam jezdit tak dlouho než se tam dostanu :-) Držím palce :-)

1 0
možnosti

Balvann

29. 10. 2011 20:34
Re: super

Já tam poslal rezervaci ..hned ten večer po vysílání...dnes přišlo,že plno a rezervace do odvolání neberou. :-)

0 0
možnosti

certik_bertik

28. 10. 2011 17:10
tihle

lidi jsou prostě šílenci

0 0
možnosti

Bassman

28. 10. 2011 16:57
Aktuální pivko

Podíval jsem se na nápojový lístek a mají tam 10° Litovel ...

0 0
možnosti

strasakvzeeeli

30. 10. 2011 13:11
Re: Aktuální pivko

a Plzeň 11°

0 0
možnosti

B-25

28. 10. 2011 9:17
Paráda!

Pravda, kapku kýčovitý penzionek... Ale smekám. Šikovný chlap s šikovnýma babama ;-). Pravda, jeho paní se tam moc necítí, dcerunka také ne.. Ale to se dá chápat - od pondělka do pondělka furt "u baráku". Zajedu se podívat, ochutnat. Mimochodem - ta Kristýnka je šik (černovláska na krátko). Že by ještě svobodná? Přinejhorším má ještě ségru..;-D

1 0
možnosti

Inkvizitor Johny

28. 10. 2011 11:20
Re: Paráda!

jj, holky pěkný;-)

0 0
možnosti

username

28. 10. 2011 0:57
píšu si

takže druhá restaurace, do které mám chuť zajít. Kurňa proč je jedna na šumavě a druhá někde u moravy zcela mimo hlavní tahy? To opravdu neexistuje kvalitní restaurace s výbornými surovinami, rozumnými cenami a se slušnými lidmi někde na dojezd od prahy nebo někde do 30 km od nějakých hlavních tahů, kterým se někdo někdy přiblíží? Příští středu jedu na Šumavu, jenže hospůdka u Štěpána je hodinu a půl daleko.

V praze znám jednu dobrou restauraci, ale rozumné ceny jsou jen přes oběd a to se tam stojí čtvrt hodiny fronty (a to mají 6 sálů + velkou zahrádku, dohromady asi 1000 míst).

2 0
možnosti

alesus

28. 10. 2011 2:51
Re: píšu si

no ono ide o to,ze proste v prahe pri cenach najmu proste nemuzes mit stejne ceny jak nekde na konci seta kde postavi vlekej barak za cenu bytu v praze...ono bychom si mneli zvyknout,ze dobry jidloproste stoji vice penez...kdyz je jidlo levny znaci to,ze je to fake z polotovaru...

0 0
možnosti

Staenly42

27. 10. 2011 23:15
pivko

je teda fakt, ze v danem regionu je spousta kvalitnich pivovarku a urcite bych je vyzkousel...ale tenhle podnik je kvalitka na jidlo..ne hospa na pivko..takze jak Vam radil Zdenda..nenechte si do toho kecat a delejte to tak jak delate... delate to sakra dobre, coz mi potvrdil i vyber jidla na webovkach ktere mate..

0 0
možnosti

strasakvzeeeli

28. 10. 2011 1:22
Re: pivko

Ale proč si nedat k dobrýmu jídlu dobrý pifko z regionu :-)

0 0
možnosti

Staenly42

27. 10. 2011 23:11
vice takovych

Super misto, super lidi..maji muj velky obdiv a rad jejich podnik navstivim

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...