Diskuze
VIDEO: Ruský „koumák“ ohřívá proudem salám i bagetu, je hitem internetu
Děkujeme za pochopení.
J92i55ř14í 60Č97e19r10n33ý
Při těchto pokusech vzniká elektrolíza a ty výborný kovy nikl hliník , měď se dostávají do pokrmu přeji dobrou chuť.
P65a30v54e97l 19Š13e23d65ý
no a co že takové objevy jsou už dávno za náma. Myslíte si že ty vymoženosti co máme jsou až tak velkou výhodou?
I94v73a80n 47N97o57v42a92k
Rusko se nemění: koberec na zdi, noviny v okně namísto záclon a vězeňské zvyky.
M27a93r76t24i98n 78B89e28n67e27š
Jak píšete, takové objevy mám dávno za sebou..
O33n35d50ř15e64j 94F51e71l62c42a33n
Takto jsme si ohřívali párky a točeňák na vojně. časem jsme systém vylepšili tím, že jsme do série s uzeninou zapojili 150W žárovku, která zapraňovala přeskakování jisker v místě vpichu vidliček a když se téměř rozzářila, sloužila i jako indikátor ohřátého buřta. Studená uzenina odebírá cca 200mA a teplá už 2A. Používali jsme nerezové vidličky (ukradené v hospodě), prtože ty hliníkové "ubývaly" do té uzeniny.
Byla to náramná sranda.
V59l27a74d59i39m79í59r 20F52i89b14i47g35e77r
Hlavně aby to jednou nezapoměl vytáhnout ze zásuvky než bude chtít ten příbor sundat
P19a84v95e36l 94V98ě69t37r69o26v95e34c
Podobně ohřívali dvěma hliníkovými propojenými příborovými noži na principu zkratu kluci vodu na vojně v osmdesátých letech.Plastová držátka nožů izolovala, jen se trochu postupně natavovala. Voda vařila dost rychle.
M29i59c48h18a17e80l 44K46o67u38t26e67c61k38ý
Proč ten Rusák vypadá jako karikatura Rusáka?
M19a85r27e67k 31Z65a97h69r30a93d63i82l
A kterej Rusák tak nevypadá? ...
I56v89a43n 19M65i60n86á84ř
Tato metoda ohřevu - jídla i vody, byla již používána v lágrech nucených prací ve Stalinistickém Rusku.
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Prodej bytu 2+1, 54m2 Olomouc - Albertova
Albertova, Olomouc - Nová Ulice
3 250 000 Kč