Diskuze

VIDEO: Ruský „koumák“ ohřívá proudem salám i bagetu, je hitem internetu

Objevil, že voda vede proud. Tak začal experimentovat s ohřevem jídla a vody. Tato stará metoda se zhusta používala místo varných konvic a topných spirál v době, kdy ještě neexistovaly. Teď sbírá na internetu statisíce lajků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J92i55ř14í 60Č97e19r10n33ý

28. 3. 2016 16:15

Při těchto pokusech vzniká elektrolíza a ty výborný kovy nikl hliník , měď se dostávají do pokrmu přeji dobrou chuť.R^

0 0
možnosti

P65a30v54e97l 19Š13e23d65ý

11. 3. 2016 8:17

no a co že takové objevy jsou už dávno za náma. Myslíte si že ty vymoženosti co máme jsou až tak velkou výhodou?

0 0
možnosti

I94v73a80n 47N97o57v42a92k

7. 3. 2016 8:20

Rusko se nemění: koberec na zdi, noviny v okně namísto záclon a vězeňské zvyky.

3 0
možnosti
Foto

Jak píšete, takové objevy mám dávno za sebou..:-)

0 0
možnosti

Takto jsme si ohřívali párky a točeňák na vojně. časem jsme systém vylepšili tím, že jsme do série s uzeninou zapojili 150W žárovku, která zapraňovala přeskakování jisker v místě vpichu vidliček a když se téměř rozzářila, sloužila i jako indikátor ohřátého buřta. Studená uzenina odebírá cca 200mA a teplá už 2A. Používali jsme nerezové vidličky (ukradené v hospodě), prtože ty hliníkové "ubývaly" do té uzeniny.

Byla to náramná sranda.;-D

0 0
možnosti

Hlavně aby to jednou nezapoměl vytáhnout ze zásuvky než bude chtít ten příbor sundat;-D

3 0
možnosti

Eto Ladislav Gruška

1 0
možnosti

Podobně ohřívali dvěma hliníkovými propojenými příborovými noži na principu zkratu kluci vodu na vojně v osmdesátých letech.Plastová držátka nožů izolovala, jen se trochu postupně natavovala. Voda vařila dost rychle.

1 0
možnosti

Proč ten Rusák vypadá jako karikatura Rusáka? ;-D;-D

3 1
možnosti

A kterej Rusák tak nevypadá? ;-D ...

6 3
možnosti

I56v89a43n 19M65i60n86á84ř

7. 2. 2016 22:35

Tato metoda ohřevu - jídla i vody, byla již používána v lágrech nucených prací ve Stalinistickém Rusku.

1 2
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...