náhledy
Pohlreich vysvětluje, že základy kuchařského umění se nedají přeskočit, a učí majitele profesionálně vybavené kuchyně dobře připravit čerstvou rybu na obyčejné pánvi.
Autor: Prima TV
Majitel čekal jiné hodnocení nabídky své restaurace, než jakého se mu při první návštěvě šéfa dostalo.
Autor: Prima TV
Čerstvá ryba s houbovou omáčkou? Pro šéfa nepochopitelná, amatérská a zbytečná kombinace.
Autor: Prima TV
Ani kapří hranolky bez chuti šéfa nenadchly.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje, že balit pralinky do bramborového těsta není úplně nejšťastnější způsob seberealizace v rádoby profesionální kuchyni.
Autor: Prima TV
Majitel rybí restaurace nemá úplně nos na ty správné kombinace chutí. Vybavením a dluhy to nedohoní. Překvapivě si ale vezme šéfovy rady k srdci a vypracuje svou kuchyni na hvězdičku.
Autor: Prima TV
Partnerka majitele se v kuchyni snaží seč může, vědoma si i nutnosti lepšího hospodaření. Její podpora má určitě na proměně restaurace - kterou šéf po svém návratu nakonec ocení na hvězdičku - určitě velkou zásluhu.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich během natáčení v kuchyni vodňanské rybí restaurace.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich během natáčení v kuchyni vodňanské rybí restaurace.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich během natáčení v kuchyni vodňanské rybí restaurace.
Autor: FTV Prima