Diskuze

Šéfkuchař Accordi se zamiloval do kedlubny, nabídne ji i v Rusku

I od Čechů se má kuchař ověnčený slavnou michelinskou hvězdou co učit. A mohou to být pro nás zdánlivě obyčejné věci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

opportunity

10. 9. 2011 22:00
Kedlubna

fajn, nic proti, ale co s vedlejšími účinky?

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

9. 9. 2011 17:38
Kedlubna

Mu do tý kedlubny někdo něco nasypal, ne? Kedlubna, cuketa nebo třeba salátová okurka. Zelenina úplně na hoven. Ale co, hlavně že to roste samo, žejo.

0 0
možnosti

bapial88

9. 9. 2011 11:44
Zatím všichni cizinci co znám

se můžou utlouct po českém národním jídle - smažák s hranolkama a tatarkou.

0 0
možnosti

FastDriver

9. 9. 2011 14:56
Re: Zatím všichni cizinci co znám

no to je české národní jídlo jak stehno ;-D

0 0
možnosti

radnice

9. 9. 2011 6:04
No to, co předvedl u nás - nic moc

Jestli s tím, co předváděl v Praze chce pokračovat v Rusku, tak jsem zvědav, zda ho odtamtud nepoženou bičem. Poměr cena/kvalita byl za jeho působení v Praze tedy na tristní úrovni. Ostatně to platí i o konečné fázi účinkování jeho předchůdce.

0 0
možnosti

Patrik33

9. 9. 2011 6:13
Re: No to, co předvedl u nás - nic moc

Jo, a ještě bude v Rusku vykládat, že je to česká kuchyně...

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!