náhledy
Suroviny potřebné k přípravě želatinových lososových terčíků
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Jemně nastrouhaný tvrdý nebo polotvrdý sýr nechte rozehřát v parní nebo horké vodní lázni (misku se sýrem ponořte ho horké vody nebo na ji posaďte na hrnec s vroucí vodou).
Autor: www.e-knihovnicka.cz
K sýru přidejte na drobno pokrájené kousky lososa a do této směsi vmíchejte ve vodě rozehřátou a nabobtnanou želatinu.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Směs dochuťte solí, pepřem a bylinkami, přidat můžete i trochu strouhané pomerančové nebo citronové kůry z chemicky neošetřeného ovoce a pečlivě promíchejte.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Připravenou hmotu naplňte do formiček dříve, než začne želatina pracovat, a nechte v chladu ztuhnout.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Lososové želatinové terčíky na světlém toustovém chlebu, dozdobené ochucenou zakysanou smetanou a poupětem kapari
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Lososové želatinové terčíky na světlém toustovém chlebu, dozdobené ochucenou zakysanou smetanou a poupětem kapari
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Nebojte se experimentovat, s pomocí plata silikonových formiček a želatiny vytvoříte nekonečné množství variant opravdu originálních a hlavně vynikajících jednohubek. Zprava v silikonové formě napečené parmazánové kostičky plněné kaviárem, sýrové trojúhelníčky z mozarelly na rajčatovém chlebu, lososové terčíky, pyré z modrých brambor plněné pastou z ančoviček s česnekem a další varianty plněných parmazánových kostiček.
Autor: www.e-knihovnicka.cz