Expertů na grilování je v republice minimálně tolik, kolik je trenérů fotbalu nebo znalců politiky. Každý z nich nejlépe ví, jak vstřelit vítěznou branku, kterou stranu zvolit nebo jak nejlépe naložit maso na grilování, aby se stal šampionem.
Ukázky vítězných snímků z minulého ročníku |
Využijte svých schopností a zašlete svůj NEJ recept, který nikdy nezklame a díky kterému si vysloužíte obdiv přátel vždycky, když je pozvete na grilovačku.
Cena od redakce |
Nemusí jít jen o maso, uzeniny nebo ryby, v poslední době je v kurzu i grilování zeleniny a dokonce i ovoce. A originální marinády určitě přivítá každý gurmán.
Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte jednu z grilovacích pečetí, jejíž pomocí můžete do grilovaného pokrmu obtisknout třeba vzkaz pro každého strávníka, vtip nebo třeba jeho iniciály.
Je to jednoduché: pomocí formuláře pošlete až pět fotografií (nejlépe šířkového formátu) a připojte text s receptem a pracovním postupem. Popište ho tak, jako byste psali kuchařskou knihu a chtěli jste, aby podle ní uvařil každý.
Zde posílejte své příspěvky |
Každý týden zveřejníme výběr vašich nejlepších příspěvků, přispívat můžete až do 7. srpna do dvanácti hodin. Ze zveřejněných příspěvků 20. srpna vytvoříme fotogalerii, kde si budete moci připomenout jednotlivé příspěvky a čtenáři pak budou mít týden na to, aby v ní hlasovali o pět nejlepších příspěvků, kteří vyhrají cenu (viz box níže).
Všeobecná pravidla čtenářské soutěže najdete zde.
Výhra v soutěži: grilovací pečeť
Neocenitelná pomůcka pro opravdové fanoušky grilování. Označte na grilu porce, které jsou pálivé. Označte steaky podle druhu masa nebo stupně propečení. Bavte se s přáteli! Ocejchujte steaky iniciály vašich přátel nebo jejich jmény. Předejte jim třeba krátký vzkaz vypálený na kusu dobře připraveného masa.
Délka pečeti 44 centimetrů, kvalitní ocelová lišta zakončená dřevěným madlem s poutkem na zavěšení. Celkem obsahuje 55 písmen s výškou 10 milimetrů. Více informací najdete na www.ignazrosler.cz.