Diskuze
První letošní příspěvky do grilovací soutěže: hovězí, bůček i kuře
Děkujeme za pochopení.
L72a73d58i59s92l93a12v 15A53n65t55o76š
Krkovice/žebra, saturejka, cibule, jemně nadrcený pepř a olej na zacelení. Pokud citlivě grilujete, nemusíte téměř potírat.
K96a57r34e97l 60P89o57s61p97i27s52i93l
Kuře je nejhorší produkt českého zemědělství, ale zase nejlevnější.... Ale pokud to nakořeníte systémem KFC, tak si můžete i pochutnat .......
P92a70v66e41l 21S50o41b60o73t52k24a
Velká škoda, že si lidé nevzali inspiraci z té spousty článků o pojídání hmyzu a grilují jen takovéhle obyčejné věci.
H54o73r81s66k38ý 86P12e28t53r
Ta brambora zapečená v troubě má společného s grilováním co?
J75i65ř55í 31K64r71á85t54k91ý
Po mnoha letech experimentování se vším možným kořením, počínaje grilovacím kořením ještě za socialismu, přes různá exotická koření v 90. letech, jsem nakonec dospěl k závěru, že nejlepší grilované maso je jen s bylinkami co zahrada dala. Prostě obejdu zahradu a co zrovna roste ustříhnu, takže dobromysl, saturejka, tymián, libeček, majoránka, medvědí česnek, naházím do hmoždíře a rozetřu s olivovým olejem a do toho maso naložím, stačí chvíli před grilováním, ale déle je lépe. Žádná sůl, ta až potom na talíři. A všemožné desinky, tatarky, kečupy jsem už taky dávnou odboural, jen to přebíjí chuť toho masa.
F79r20a86n69k 83N36o89v91a86k
Jak to kure udelal? Vyrizl pater a jen to tak rozcapil?
M20i57c96h86a54l 12T34r48i23s35k80a
Dobrej bucek si upecu v troube, aspartaman zasadne neuzivam, mrazene fazolky z pytliku ke grillu nemusim. Neco normalniho mate?
V80l48a40d59i41m26í14r 21K20r56á77l
Grilovaný bůček je ale úplně jiný level, ale ne v hliníku, chce to nepřímé grilování tak dvě hodiny a prošpikovat cibulí
F20i52l95i25p 57K59r73a21t40o78c36h38v66i31l
Uprimne receno colu zero urcite ne. Ten aspartam jako sladidlo je velka parada... kvuli kaloriim to urcite neni...
J77o80s39e41f 12N90o15v81á97k
Jestli to správně chápu, tak součástí te marinády na kuře je Cola!? Zajímavé.
Ale jinak vse vypadá chutně.
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
2. týden: Vyhrajte dobroty pro batolata v hodnotě 3 466 Kč
Zúčastněte se volby jména roku 2024 a správně odpovězte na soutěžní otázku.