Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Soutěžte o grily za 100 tisíc v novém speciálu iDNES.cz Letní grilování

aktualizováno 
Vyfoťte své nejpovedenější grilované jídlo a pošlete fotku do redakce, můžete vyhrát jeden ze čtyř grilů i s příslušenstvím v celkové hodnotě 100 000 korun. Soutěží startuje nová příloha iDNES.cz Letní grilování, ve které najdete tipy a nejoblíbenější recepty.

ilustrační snímek | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

Soutěž vyhlašujeme v rámci naší letní grilovací přílohy, kterou jsme pro vás připravili. A pro gastronomické nadšence vznikla stránka Letní grilování s nejlepšími recepty, videi i servisními tipy.

Co je v letní grilovací příloze

Na jednom místě čtenáři najdou oblíbené recepty na přípravu masa, zeleniny, sýrů, omáček, marinád i příloh. Na stránce mají svoje místo i čtenářsky oblíbené videorecepty šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

Fotogalerie

Nezapomnělo se ale ani na samotné grily. Napadlo vás někdy, že si můžete doma vyrobit vlastní gril? A víte, na kterých typech grilu připravíte maso nejzdravějším způsobem? Rady i podrobné návody na vás čekají ve vypečené letní příloze.

Teď do této přílohy můžete přispět i vy. Pošlete fotografii vašeho „majstrštyku“, tedy co, co považujete za svůj nejlepší a nejosvědčenější grilovací recept s krátkým postupem. My pak zařadíme vaši fotku i s postupem do fotogalerie, ve které budou moci sami čtenáři hlasovat o nejlepší recept a fotografii.

Od kdy do kdy posílat fotky

Fotografie a recepty můžete posílat od této chvíle až do půlnoci 31. července, a to na adresu soutez.hobby@idnes.cz. Fotky by měly mít šířku alespoň 1000 bodů. Nezapomeňte připsat vaše kontaktní údaje, nejen e-mail, ale nejlépe i telefon, abychom vás mohli co nejrychleji zkontaktovat v případě výhry.

Na začátku srpna pak z došlých fotografií sestavíme velkou fotogalerii, ve které až do 15. srpna budete moci hlasovat, který recept se vám líbí nejvíce. Podle počtu přidaných hlasů pak vzejdou čtyři výherci nových grilů.

O co se hraje

Ceny do soutěže věnovala společnost Weber, která je mezi domácími grily uznávaným etalonem. Ve hře jsou čtyři grily, od stacionárního plynového, přes klasické kotlové až po malý elektrický, které se hodí i na balkon. Na jednotlivé modely se můžete podívat ve fotogalerii. Připravili jsme pro vás balíčky tak, abyste mohli využít rovnou všech možností, které tyto grily nabízejí.

Velké výhry

1) Geneisis E-330 GBS (plynový gril)

+ Gourmet BBQ System - pánev Wok, se kterým můžete na grilu vařit jako na specializovaném sporáku

+ grilovací náčiní třídílné (lopatka, kleště, vidlice) - nezbytné doplňky pro každého mitra grilu

+ grilovací kartáč Triangl (na čištění roštu) 30 cm , kterým očistíte rošt před dalším grilováním

+ grilovací rukavice černá, dlouhá

+ grilovací zástěra - stylový doplněk, se kterým budete vždycky cool a nezacákáte se omastkem

+ Weber Bible grilování - příručka shrnující všechny zásady grilování, která udělá mistra i z amatéra

2) Q 2400 stand (elektrický gril)

+ grilovací náčiní třídílné (lopatka, kleště, vidlice)

+ grilovací kartáč Triangl (na čištění roštu) 30 cm

+ čistič grilů Q - usnadňuje čištění grilu

+ grilovací rukavice černá, dlouhá - s ní se nikdy nespálíte

+ grilovací zástěra

+ Weber Bible grilování

3) Master Touch GBS (gril na dřevěné uhlí)

+ Gourmet BBQ System - pánev Wok

+ zapalovací set (komín Rapidfire, 2kg nových briket, 6ks podpalovacích kostek) - geniální vynález, který maximálně zjednodušuje rozpálení klasického grilu na dřevěné uhlí. V „komínu“ se celá várka uhlí rychle rozpálí a pak se vsype do grilu. Vše bez starostí a bez pracného rozfoukávání.

+ grilovací kartáč s bambusovou rukojetí a štětinami z ušlechtilé oceli (na čištění roštu) 46 cm

+ grilovací náčiní třídílné (lopatka, kleště, vidlice)

+ grilovací rukavice černá, dlouhá

+ grilovací zástěra

+ Weber Bible grilování

4) Master Touch GBS (gril na dřevěné uhlí)

+ Gourmet BBQ System - pánev Wok

+ zapalovací set (komín Rapidfire, 2kg nových briket, 6ks podpalovacích kostek)

+ grilovací kartáč s bambusovou rukojetí a štětinami z ušlechtilé oceli (na čištění roštu) 46 cm

+ grilovací náčiní třídílné (lopatka, kleště, vidlice)

+ grilovací rukavice černá, dlouhá

+ grilovací zástěra

+ Weber Bible grilování

Kompletní pravidla soutěže najdete ZDE.

Autor:



Nejčtenější

Za předražené „květákové steaky“ si britský řetězec vysloužil posměch

Květák běžně koupíte v zelenině nebo na trhu celý a nezabalený. Je kompaktní,...

Řetězec Marks & Spencer se minulý týden ocitl pod palbou kritiky poté, co začal v Británii prodávat takzvaný květákový...

Naši největší a nejkrásnější kočku musí dobrovolníci bránit před pytláky

Rys ostrovid, největší kočkovitá šelma naší přírody, u nás byla zhruba před sto...

Rys ostrovid byl u nás doma jako největší kočkovitá šelma až do přelomu 19. a 20. století, kdy ho člověk vyhubil....



Chytili 114cm hlavatku pouhých šest minut před koncem povoleného lovu

Hlavatka ulovená Radkem Filipem měřila neskutečných 114 cm.

Sezona lovu dravců u nás skončila posledním prosincovým dnem. Existuje ale mnoho zahraničních zemích s pružnější...

Vaněk: Co Čech, to food bloger. A za českou kuchyni jako bychom se styděli

Doménou Romana Vaňka jsou tradiční recepty. V jeho kuchařkách nenajdete jediný,...

Kulinář Roman Vaněk svou urputností připomíná národního buditele. Křísí české jazyky, a to doslova. Učí nás znovu...

Produkty ze zvířecích střev platíme zlatem. A s chutí konzumujeme

V útrobách vorvaňů, mořských savců, vzniká ambra - významná součást parfémů....

Co mají společného cibetková káva, ambra a mana, která podle Starého zákona zachránila Izraelity prchající z Egypta...

Další z rubriky

Vaněk: Co Čech, to food bloger. A za českou kuchyni jako bychom se styděli

Doménou Romana Vaňka jsou tradiční recepty. V jeho kuchařkách nenajdete jediný,...

Kulinář Roman Vaněk svou urputností připomíná národního buditele. Křísí české jazyky, a to doslova. Učí nás znovu...

Veganská strava i neplýtvání. Deset trendů pro gastronomii v roce 2018

Náplavka Street Food

Světem gastronomie kolují tradičně na konci roku velké předpovědi do budoucna. Americká National Restaurant Association...

Produkty ze zvířecích střev platíme zlatem. A s chutí konzumujeme

V útrobách vorvaňů, mořských savců, vzniká ambra - významná součást parfémů....

Co mají společného cibetková káva, ambra a mana, která podle Starého zákona zachránila Izraelity prchající z Egypta...

Najdete na iDNES.cz