Známe krále grilu. Vyhrála soutěžící s mimořádnými hamburgery

aktualizováno 
Až do 15. srpna jste se mohli probírat recepty a fotografiemi, které jste nám poslali. Čtyři z nich, které jste zvolili za nejlepší, vyhrají grily od společnosti Weber v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

V soutěžní galerii najdete vše: od uzeného kolena přes hovězí až po ražniči. | foto: Mona Jaoua

Soutěž o grily jsme vyhlásili při příležitosti otevření velké přílohy Letní grilování, která je souhrnem všeho nejlepšího, co jsme pro vás sesbírali na stránkách Hobby.cz a OnaDNES.cz.

Najdete tam recepty od zkušených kuchařů jako Zdeněk Pohlreich či Radek David. Mimo to spoustu vychytávek o konstrukci grilů nebo o tom, jak si poradit s jednotlivými kusy masa.

Zde se podívejte, jaké fotky a recepty jste nám poslali

Do soutěže poslali soutěžící asi padesát fotografií, bohužel někteří z nich si nepřečetli dobře zadání a poslali jen samotnou fotografii bez receptu nebo alespoň jednoduchého návodu. Tyto fotografie jsme museli vyřadit, protože by čtenářům nepřinesly skutečnou přidanou hodnotu a inspiraci.

Po hlasování také musel náš robot vyřadit podvodné hlasy, kdy se jednotliví účastníci pokoušeli vícenásobně hlasovat sami pro sebe.

Výsledky soutěže

S počtem 676 hlasů se na přední pozici umístila Mona Jaoua s receptem na hovězí burger v domácích parmezánových houskách. Ta vyhrává luxusní plynový gril Weber Geneisis E-330 GBS (plynový gril) s příslušenstvím.

Fotogalerie

Druhé místo s počtem 459 hlasů vybojoval Tomáš Kopelent, který ukázal, jak griluje krkovici v celku. Jeho výhrou je elektrický gril Q 2400 stand s příslušenstvím včetně.

Třetí místo s počtem 422 hlasů obsadil Jakub Milerski, který ugriloval pastrami, a čtvrté místo získal s 316 hlasy Filip Hložek za vyzrálou roštěnou s bylinkovým máslem. Oba posledně jmenovaní získávají klasický gril Master Touch GBS s příslušenstvím.

Redakce všem soutěžících blahopřeje, výrobce grilů Weber bude výherce kontaktovat. Na podrobný popis cen se můžete podívat zde.

Autor:

Nejčtenější

Svatomartinská husa krok za krokem: peče se sama bez kontroly 13 hodin

Sliny se sbíhají i na obrázku

Dozlatova pečená husička patří k oslavám svatého Martina stejně jako Ježíšek k vánočním svátkům. Ideální je vložit ji...

V Paříži na ryby? Kvůli imigrantům dnes musíte mít odvahu, řekl Vágner

Rybář Jakub Vágner v diskusním pořadu iDNES.cz Rozstřel (13. listopadu 2018)

Jakub Vágner je rybář, který proslul „hony“ za téměř vymřelými rybami po celém světě a několika světovými rekordy. Dnes...

Nájem platí Šárce Grossové, mají boží svíčkovou a od šéfové první hvězdu

Jitka a Santo Pagana na terase pražského podniku Černý kohout s výhledem do...

Jen těžko lze nahradit někoho, kdo je jako doma jak v kuchyni svého podniku, tak v jeho organizaci. Nekompromisně to v...

Pohlreich už zase vaří v televizi. V neděli dopoledne a opět lehce

O zeleninu není nouze ani v nové řadě Teď vaří šéf, protože Zdeněk Pohlreich...

Zdeněk Pohlreich z obrazovek úplně nezmizel, pěkně v klidu si pro své fanoušky připravil další lehké recepty, po...

Pohlreich přesvědčí i dýňové odpírače. Rychlá polévka z jednoho hrnce

Dýňová polévka s praženými semínky

Ve třetím pokračování pořadu Teď vaří šéf!, kde Zdeněk Pohlreich ukazuje light recepty pro celý den, nechybí ani návod...

Další z rubriky

OBRAZEM: Užijte si krásný podzim, inspirujte se, ochutnejte dýně

Přes třicet druhů dýní, ať už jsou využitelné v kuchyni či určené pouze na...

Přes třicet druhů dýní, ať už jsou využitelné v kuchyni či určené pouze na okrasu, lze tento víkend a celý následující...

KVÍZ: Umíte v kuchyni využít plané květy, pelyněk či kořen pampelišky?

Jakmile se venku něco zazelená, lze vyrazit s košíkem a nůžkami na bylinky. Jen...

S babím létem mnohde po osvěžujících deštících vyrazily čerstvé bylinky. A pokud bude ještě chvíli pokračovat letošní...

Čekejte na stálou teplotu pod osm stupňů. Pak je čas na sázení česneku

Když česnek, tak český (22. března 2012, Praha)

V půlce listopadu přichází ideální čas na sadbu česneku. Vypěstujte si kvalitní český paličák na celý příští rok, stačí...

Najdete na iDNES.cz