Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Známe krále grilu. Vyhrála soutěžící s mimořádnými hamburgery

aktualizováno 
Až do 15. srpna jste se mohli probírat recepty a fotografiemi, které jste nám poslali. Čtyři z nich, které jste zvolili za nejlepší, vyhrají grily od společnosti Weber v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

V soutěžní galerii najdete vše: od uzeného kolena přes hovězí až po ražniči. | foto: Mona Jaoua

Soutěž o grily jsme vyhlásili při příležitosti otevření velké přílohy Letní grilování, která je souhrnem všeho nejlepšího, co jsme pro vás sesbírali na stránkách Hobby.cz a OnaDNES.cz.

Najdete tam recepty od zkušených kuchařů jako Zdeněk Pohlreich či Radek David. Mimo to spoustu vychytávek o konstrukci grilů nebo o tom, jak si poradit s jednotlivými kusy masa.

Zde se podívejte, jaké fotky a recepty jste nám poslali

Do soutěže poslali soutěžící asi padesát fotografií, bohužel někteří z nich si nepřečetli dobře zadání a poslali jen samotnou fotografii bez receptu nebo alespoň jednoduchého návodu. Tyto fotografie jsme museli vyřadit, protože by čtenářům nepřinesly skutečnou přidanou hodnotu a inspiraci.

Po hlasování také musel náš robot vyřadit podvodné hlasy, kdy se jednotliví účastníci pokoušeli vícenásobně hlasovat sami pro sebe.

Výsledky soutěže

S počtem 676 hlasů se na přední pozici umístila Mona Jaoua s receptem na hovězí burger v domácích parmezánových houskách. Ta vyhrává luxusní plynový gril Weber Geneisis E-330 GBS (plynový gril) s příslušenstvím.

Fotogalerie

Druhé místo s počtem 459 hlasů vybojoval Tomáš Kopelent, který ukázal, jak griluje krkovici v celku. Jeho výhrou je elektrický gril Q 2400 stand s příslušenstvím včetně.

Třetí místo s počtem 422 hlasů obsadil Jakub Milerski, který ugriloval pastrami, a čtvrté místo získal s 316 hlasy Filip Hložek za vyzrálou roštěnou s bylinkovým máslem. Oba posledně jmenovaní získávají klasický gril Master Touch GBS s příslušenstvím.

Redakce všem soutěžících blahopřeje, výrobce grilů Weber bude výherce kontaktovat. Na podrobný popis cen se můžete podívat zde.

Autor:




Nejčtenější

Když se rybář podíval do tlamy svého uloveného lingcoda, načel tam neporušenou...
Dva v jednom. Rybář chytil rybu, která ještě nestačila sníst chobotnici

Čtyřiadvacetiletému Mattu Mertzovi se u pobřeží Santa Cruz v Kalifornii povedl nezvyklý úlovek. Když vylovil vzácného lingcoda a otevřel jeho tlamu, zjistil,...  celý článek

Bedla vysoká má štíhlou tygrovanou nohu s pohyblivým prstenem a velký šupinatý...
Bedly rostou jako o život. Na řízky jsou skvělé, ale umí i otrávit

Houbařská sezona vrcholí a s ní i růst oblíbených bedel. Pro laiky často prezentují houby, které si nelze splést, jenže opak je pravdou. Některé druhy jsou...  celý článek

V Praze se chystá nejpálivější zmrzlina.
Nejpálivější zmrzlina na světě? Taková se bude prodávat v říjnu v Praze

S výraznou chilli chutí se rozhodl experimentovat Jan Hochsteiger, alias pan Zmrzlinka ze zmrzlinárny Crème de la Crème. Tvrdí, že by to měla být...  celý článek

Pohlreich vysvětluje, že základy kuchařského umění se nedají přeskočit, a učí...
I čerstvou rybu lze v kuchyni zabít, předvedl šéfovi amatér z Vodňan

Opravdu čerstvou a dobře udělanou sladkovodní rybu si v Česku jen tak někde nedáte. Když si tedy Zdeňka Pohlreicha s pořadem Ano, šéfe! pozval majitel rybí...  celý článek

Soutěžní příspěvek do fotosoutěže pořádané Zoo Praha
Fotosoutěž Zoo Praha se blíží do finále. Klikněte pro nejlepší fotky

Zoo Praha vyzvala všechny fotografy, aby posílali své nejlepší výtvory do fotografické soutěže. Nejlepší z nich použije na billboardy a citylighty. Naše...  celý článek

Další z rubriky

Sousedské vztahy bývají velice křehké, proto se vyplatí vycházet si se sousedy...
Hluk, zápach či nedovolený pobyt. Jak řešit prohřešky zvířat u sousedů

Ne každý majitel rodinného domku je nadšený zahrádkář a chovatel. Někomu může vadit zápach z chlívku, jinému létající peří, dalšímu hlasité projevy drůbeže....  celý článek

Čeští zemědělci už dnes pěstují celou řadu druhů salátů, trh si to vyžádal. Teď...
OBRAZEM: Kdybyste si salát měli sami vypěstovat, nevyhodíte ho

Zelenina patří mezi nejčastěji vyhazovaný druh potravin v evropských domácnostech. Iniciativa Zachraň jídlo se proto vydala po stopách té nejprodávanější,...  celý článek

Zahrádkářská kolonie Malina na Kraví hoře by podle návrhu baseballové Techniky...
Zájem o zahrádkářské kolonie neupadá, naopak je problém ji sehnat

Zahrádkaření ve městech už není doménou starší generace - přibývá mladých rodin s dětmi, které zahrádky využívání k pěstování ovoce i zeleniny, ale i k...  celý článek

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.