náhledy
Různé druhy syrových steaků
Autor: Pohostinec Karlín
Flank steak osolíme a opepříme a vložíme na gril rozpálený na maximum. Grilujeme 3 - 4 minuty z každé strany, před podáváním necháme asi 5 minut stát. Podáváme s čerstvou bagetou a švestkovou nebo brusinkovou omáčkou.
Autor: Bořek Laník
Flank steak může být krásně růžový, řeže se pak napříč přes vlákno.
Autor: Marek Burza
Po vytažení z trouby nechejte maso několik minut odpočinout.
Autor: Marek Burza
Telecí rib eye steak nepotřebuje dlouhou tepelnou úpravu.
Autor: Marek Burza
Vysoký roštěnec na rib eye steak
Autor: TV Prima
V restauraci si můžete z „výstavky“ vybrat kousek, který byste rádi ochutnali.
Autor: Marek Burza
Jí se i očima, proto je perfektní mřížkování tak atraktivní.
Autor: Weber