náhledy
Steak Rossini připravovaný v restauraci La Finestra in Cucina
Autor: Milan Nosek, iDNES.cz
V restauraci si můžete z „výstavky“ vybrat kousek, který byste rádi ochutnali.
Autor: Marek Burza
Ke steaku Rossini nesmí chybět játra foie gras, lanýže a kousek bílého chleba.
Autor: Marek Burza
Ze svíčkové ukrojte zhruba 200gramový filet.
Autor: Marek Burza
Asi takto vypadá.
Autor: Marek Burza
Použijte 200g hovězí filet, nejlépe ze svíčkové a nechejte ho opéct ze všech stran.
Autor: Milan Nosek, iDNES.cz
Na trošce omastku si opečte krajíček bílého chleba.
Autor: Milan Nosek, iDNES.cz
Po vytažení z trouby nechejte maso několik minut odpočinout.
Autor: Marek Burza
Játra foie gras potřebují jen chviličku.
Autor: Milan Nosek, iDNES.cz
V troubě nechte na 200 °C dvakrát tři až čtyři minuty.
Autor: Milan Nosek, iDNES.cz
Nakonec postrouhejte plátky lanýže.
Autor: Milan Nosek, iDNES.cz
Takto vypadá navrstvená porce.
Autor: Marek Burza
Steak Rossini
Autor: Marek Burza