náhledy
Štrúdl s hruškami a sýrem je snadný na přípravu. A kombinace chutí je velmi lahodná.
Autor: Martina Čermáková
Kromě listového těsta, hrušek a sýra (v tomto případě parmazán a mozzarella) potřebujete jen jedno vajíčko na potření štrúdlu. Toť vše.
Autor: Martina Čermáková
Listové těsto rozválejte (z většiny balení připravíte dvě nohavice) a střed poklaďte na plátky pokrájeným parmazánem (či jiným sýrem stejného typu). Navrch přidejte oloupané a na měsíčky pokrájené hrušky.
Autor: Martina Čermáková
Přidejte na plátky pokrájenou mozzarellu.
Autor: Martina Čermáková
Naplněný plát těsta zaviňte do obvyklé nohavice, případně po okrajích nařízněte do proužků, které zapletete dohromady.
Autor: Martina Čermáková
Naplněný plát těsta zaviňte do obvyklé nohavice, případně po okrajích nařízněte do proužků, které zapletete dohromady.
Autor: Martina Čermáková
Naříznuté okraje zaviňte, jako byste pletli cop.
Autor: Martina Čermáková
Naříznuté okraje zaviňte, jako byste pletli cop.
Autor: Martina Čermáková
Špičku nohavice uzavřete a zamáčkněte.
Autor: Martina Čermáková
Zavinuté nohavice potřete rozšlehaným vajíčkem a šoupněte do rozpálené trouby.
Autor: Martina Čermáková
Plátky hrušek a oba sýry se při pečení krásně spojí.
Autor: Martina Čermáková
Pokrájejte.
Autor: Martina Čermáková
Podávejte.
Autor: Martina Čermáková
Upečen byl spolu s nohavicí pro masoužrouty, s chorizem a cherry rajčátky.
Autor: Martina Čermáková
Varianta pro masoužrouty: s chorizem, plátkovým sýrem gouda a cherry rajčátky.
Autor: Martina Čermáková
Varianta pro masoužrouty: s chorizem, plátkovým sýrem gouda a cherry rajčátky.
Autor: Martina Čermáková